0800-09800 Asiakaspalvelu 9.00-16.00 arkisin | Yhteystiedot | Info | Rakentajan tietopankki f53 000 | Kirjaudu
Postilakko päättyi - toimitukset kulkevat edelleen normaalisti!
Etusivu0 tuotetta ryhmässä:

Info

Suomen tykätyin rautakauppa
TEHTÄVÄ:

RAKENNETAAN SUOMEN TYKÄTYIN RAUTAKAUPPA

Taloon.comin tehtävä on tehdä rakentajan, remontoijan ja sisustajan elämästä helpompaa. Sen vuoksi olemme asettaneet itsellemme tavoitteen tulla Suomen tykätyimmäksi rautakaupaksi. Tehtävämme on kirjattu tässä manifestiksi, joka on samalla oma huoneentaulumme ja avoin kirje asiakkaillemme.

SUOMEN TYKÄTYIN RAUTAKAUPPA ON KOVA TAVOITE, MUTTA OLEMME SITOUTUNEET SIIHEN JA TÄMÄN LUPAAMME:

VALIKOIMA

Taloon.comin valikoimassa on yli 100 000 tuotetta. Tavoitteenamme on tarjota suomalaisten haluamat laatutuotteet ja parhaat merkit mahdollisimman kattavasti, jotta asiakas voi valita mahdollisimman laajasta valikoimasta juuri parhaiten sopivan tuotteen. Olemme kasvattaneet valikoimaa koko 11 vuoden toiminta-aikamme ja työ jatkuu joka päivä. Olemme ylpeitä tähän mennessä rakennetusta, mutta meille on ehdottoman tärkeää pitää jatkuvasti mielessä se, että valinnan tekee asiakas jolle tarjoamme vallan valita. Se toteutuu parhaiten, kun pystymme kasvattamaan etumatkaamme laajimman valikoiman tarjoavana rautakauppana Suomessa. Tuotepäällikkömme työskentelevät valikoiman parissa ja haluavat lunastaa asiakkaittemme luottamuksen joka päivä.

TOIMITUKSET

Jokainen minuutti, jonka voimme säästää toimitusajoissa on asiakkaamme etu ja panostamme koko toimitusketjun kehittämiseen niin, että asiakas saa nopeinta mahdollista palvelua. Asiakas säästää aikaa turhasta kaupoissa juoksemisista, tuotteiden noudosta ja kuormien purkamisesta, mikäli me teemme sen hänen puolestaan ja senhän me teemme. Toimitusketjua pyritään jatkuvasti lyhentämään karsimalla turhia välikäsiä, valitsemalla parhaat kuljetusliikkeet ja -tavat sekä käsittelemällä tilaukset niin nopeasti ja virheettömästi kuin mahdollista. Olemme viimeisen vuoden kuluessa lisänneet toimitustapavalikoimaa vastaamaan laajentunutta tuotevalikoimaa ja esimerkiksi aloittaneet Heavy Express -palvelun, jossa raskaat rakennustarvikkeet tuodaan tilauksen mukaan yhdellä nosturiautokuormalla asiakkaan valitsemaan kohteeseen tontille. Tavoitteenamme on edelleen karsia toimitusvirheiden mahdollisuutta ja jatkuvasti nopeuttaa toimitusketjua sekä lisätä toimitusvaihtoehtoja ja joustavuutta, koska se on asiakkaan etu.

ASIAKASPALVELU

Asiakaspalvelun tehtävä on auttaa asiakasta hänen hankinnoissaan ja helpottaa ostamista sekä hoitaa poikkeustilanteita. On tärkeää, että asiakas tavoittaa meidät tarvittaessa nopeasti ja helposti. Jokainen asiakaspalvelutapahtuma, puhelu tai sähköposti on meille ykkösprioriteetti. Mikäli onnistumme olemaan selkeitä, nopeita ja palvelualttiita teemme osamme siitä, että asiakas voi hyötyä verkkokaupasta. Olemme palkanneet, perehdyttäneet ja kouluttaneet toiminnan kasvaessa uusia asiakaspalvelutyöntekijöitä. Olemme ylpeitä jokaisesta hyvin hoidetusta asiakaspalvelutapahtumasta. Asiakaspalvelu on verkkokaupassakin oltava ihmisten tekemää ja inhimillistä sekä aina asiakkaalle miellyttävää ja helppoa. Haluamme aidosti ratkaista asiakkaan ongelmat, jotka meille uskotaan.

HINNAT JA KAMPANJAT

Helppouden ja järkevyyden lisäksi voimme palvella asiakkaitamme hyvin ainoastaan mikäli hintatasomme on edullinen. Toimimme matalalla kustannusrakenteella ilman järjettömän kokoisia myymälöitä ja kiinteistöjä, joista asiakkaat tavalla tai toisella joutuisivat maksamaan. Tuotepäälliköidemme sopimien ja luomien kampanjoiden tulee tavoitella aidosti etuja ja kustannussäästöjä asiakkaalle. Onnistumme siinä jatkuvasti paremmin. Kasvava ostovoimamme tarjoaa koko ajan enemmän mahdollisuuksia parantaa kykyämme tarjota hyviä diilejä rakentajille, remontoijille ja sisustajille. Lupaamme pitää omalta osaltamme huolta siitä, että kuluttajille on tarjolla parhaita laatumerkkejä edullisesti.

VERKKOPALVELU

Verkkokauppa on hyvä vain, jos palvelu on selkeä ja helppokäyttöinen. Kehitämme sivustoamme joka päivä ja pyrimme tarjoamaan kattavat tuoteinfot helposti omaksuttavassa muodossa ja ajantasaisina. Tarjoamme suomalaisten suosimat maksuvaihtoehdot sekä helpon ostokokemuksen kaikilla tarvittavilla päätelaitteilla pöytäkoneesta älypuhelimeen. Nopea tilaaminen ja tuotteiden vertailumahdollisuus sekä avoin ja ymmärreävä hinnoittelu on asiakkaan etu.

ASENNE

Kun töissä on kivaa niin se näkyy. Palvelemme aina virtuaalisen hymyn kera ja niin kiire ei ole koskaan, ettei huumori kukkisi. Rakentaminen on raskasta puuhaa, mutta tarvikkeiden hankinnan ei tarvitse olla. Kehitämme ja kehitymme koko ajan asiakkaita varten. Tehdään yhdessä Suomen tykätyin rautakauppa!

Lue lisää >
Ei tuotteita.
Suosikit:
Suodattimet:
Järjestä: Nimen mukaan Järjestä: Hinnan mukaan