0800-09800 Maksuton puhelinmyyntipalvelu auki arkisin klo 9.00 - 16.00

Kattotiili AURA

Väri -
Kattokaltevuus -

HINTA: 9.80 /M2

Määrä: M2
Minimitilausmäärä: 12 M2
 • Tuotemerkki: A-Tiilikate
 • Tuotenumero: AT-0101
 • Toimitus: Tehtaalta
 • Toimitusaika: n. 1-3 viikkoa.
 • Rahti: Rahti lasketaan postinumeron ja määrän perusteella:
Postinumero: Määrä:
Tiilikaton hankkiminen ei ole milloinkaan ollut näin helppoa! Laske vain kattosi pinta-ala neliömetreinä (m2) ja tilaa sama määrä (m2) tiiliä. Laskemme tiilien menekin, lisäämme tarvittavan hukkavaran ja takaamme tiilien riittävyyden, kunhan ne asennetaan asennusohjeen mukaan. Lisäksi tarkista katon kaltevuus, koska se vaikuttaa tiilimenekkiin. Useimmat tiilikatot ovat kaltevuutta 1:3 tai sitä jyrkempiä - tätä loivemman katon menekki on hiukan suurempi. 1:3 tarkoittaa, että kun katto etenee vaakasuoraan suuntaan 3 m, se nousee samalla matkalla 1 m. Kattokulma asteina on tällöin 18,4°. Vastaavasti voit tilata harja- ja päätyreunatiilet yksinkertaisesti metreinä (m). Yksinkertaiseen 2-lappeiseen kattoon et tarvitse näiden lisäksi kuin aluskatteen, harjatiivisteen, harjan päätekappaleet ja kattotiilinaulat (katso tarkemmin asennusohjeesta).
Kotimainen AURA-kattotiili on perinteinen betonikattotiili, joka muotoilultaan sopii hyvin suomalaisiin rakennuksiin. AURA-kattotiilen profiili on symmetrisen tasa-aaltoinen, mikä tekee profiilista hyvin ajattoman. AURA-tiilikatto sopii hyvin sekä vanhoihin rakennuksiin että uusiin pitkäikäisiin rakennuksiin. Betonikattotiili on lähes äänetön ja pitkäikäinen luonnonmukainen materiaali. Vankka tiilikatto kestää tuulet ja tuiskut, pakkaset ja helteet. Tiilikatteen arvostuksesta kertoo jo se, monet muut katemateriaalit jäljittelevät tiilen olemusta ja muotoja. Betonitiilikatto onkin uusien pientalojen käytetyin vesikatemateriaali.
AURA-kattotiili on läpivärjättyä betonia, joka on kuivapuristettu vankoille ja mittatarkoille aluslevyille. Betonimassaan sekoitettava väripigmentti varmistaa tiilen perusvärin säilymisen koko katon eliniän. Kaikki AURA-kattotiilet pinnoitetaan erikoispinnoitteella. Takuuaika on 30 vuotta koskien EN 490-normien mukaisia vedenpitävyys-, pakkasenkestävyys- ja lujuusominaisuuksia.

Tuotetiedot:

 • Kattotiilen kokonaisleveys 330 mm
 • Hyötyleveys 300 mm
 • Kokonaispituus 420 mm
 • Hyötypituus enintään 370 mm (kattokaltevuus 1:3 tai jyrkempi)
 • Paino 4,3 kg
 • Materiaali: läpivärjätty betoni, pinnoitteena kaksinkertainen betonikattotiilimaali
Erikseen tilattavat lisätarvikkeet tälle tuotteelle:
Harjatiili AURA Harjatiili AURA 15.30 € METRI
Väri -
Päätyreunatiili AURA Päätyreunatiili AURA 16.70 € METRI
Väri -
Harjatiiviste AURA 900 mm Harjatiiviste AURA 900 mm 4.40 € KPL
Väri -
Päätekappale AURA Päätekappale AURA 3.80 € KPL
Väri -
Facebook Twitter Google Pinterest
Betonikattotiili on perinteinen materiaali suomalaisissa katoissa. Eikä ihme - äänettömyys, näyttävyys ja pitkäikäisyys ovat ominaisuuksia, joita asukkaat arvostavat vuosikymmenestä toiseen. Suomalaisena yrityksenä A-Tiilikate tarjoaa puhtaasti kotimaisen ratkaisun kaikille katoille. AURA-tiilikatot tarjoavat ratkaisun monentyyppisiin rakennuksiin.
TUOTTEEN SAAT MEILTÄ, MUTTA JOS TARVITSET MYÖS ASENTAJAN, NIIN LÖYDÄT HÄNET ASENTAJAPALVELUT.FI:stä: