AEG akkuporakoneet

Meillä on ilo tarjota sinulle hyvä valikoima laadukkaita AEG akkuporakoneita. Valikoimastamme löydät laadukkaat kevyet ja tehokkaat AEG akkuporakoneet, iskuporakoneet ja poravasarat. Mieti, olisiko esimerkiksi näppärän kompakti akkuporakone vaihdettavilla istukoilla juuri sinun tuotteesi – sen ansiosta työskentely onnistuu vaivatta entistä ahtaammissa koloissa. Katso verkkokauppamme valikoimasta, mitä akkuporakoneita sinä voit tarvita omissa asennuksissasi ja tilaa parhaat päältä!

Laadukkaat AEG akkuporakoneet jopa 3 vuoden takuulla

Verkkokauppamme valikoimasta löydät kevyet ja tehokkaat AEG akkuporakoneet moneen käyttöön. Valikoimassamme on 12V, 14,4V ja 18V akkukoneet, joista löydät varmasti tarpeisiisi sopivat akkuporakoneet. Asennus ja huoltotöihin tai rakentamiseen soveltuvat koneemme kestävät kovaakin käyttöä. 18V AEG akkuporakoneissa on näppärä 13 mm pikaistukka, joka ei lopu kesken suurempiakaan reikiä poratessa. Kevyille ja tehokkaille AEG akkuporakoneille on saatavissa myös erikseen tilattavat lisätarvikkeet, joista löydät vara-akut ja laturit omiin tarpeisiisi. AEG akkuporakoneisiin sisältyy 2 vuoden takuu kuluttajakäyttöön ja 1 vuoden takuu ammattikäyttöön. Jos rekisteröit koneesi AEG powertoolin verkkosivuilla 30 vuorokauden sisällä ostohetkestä, AEG tarjoaa työkaluille pidennetyn kolmen vuoden takuun. Nyt on hyvä aika hankkia laadukkaat AEG akkuporakoneet ja laittaa samalla kuntoon myös työkalujen säilytys. Klikkaile siis kaupoille!

AEG akkuporakoneet ja muut työkalut kätevästi netistä

Verkkokauppamme tekee AEG akkuporakoneiden ja muiden tarvikkeiden hankkimisen mahdollisimman helpoksi. Etsi oikeat tuotteet, vertaile ominaisuuksia, klikkaa kassalle ja tee tilaus jo tänään. Suurin osa tuotteistamme on saatavissa heti varastolta, ja toimitus onnistuu jopa 1-3 arkipäivässä! Taloon.comin verkkokaupasta tilaat tuotteet näppärästi suoraan haluamaasi osoitteeseen!

Lue lisää ▼
TUOTTEET:
Tämän tuoteryhmän tuotteet ovat saaneet asiakkailtamme keskimäärin 3 tähteä. Tuotearvosteluja on 1.
Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:
Postinumero