Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön sivustollamme. Kun käytät sivustoamme ja palveluitamme, käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti. Lisätietoja

Selvä
Puhelinmyynti 010 440 9200 8.30-19.30 (10.00-18.00)
Arkisin 8.30-19.30
Lauantaisin 10.00-18.00
Hei!
Asiantuntijamme palvelevat Sinua mielellään.
010 440 9200
Asiakaspalvelu (jo tehdyt tilaukset):
asiakaspalvelu@taloon.com
Asiakaspalvelu suljettu pe 11.1.
Myymälä Tammisto Vantaa
Palvelemme Arkisin 10.00-20.00 Lauantaisin 10.00-18.00
tammisto@taloon.com Tammiston kauppatie 18 (ent. Valimotie 18) 01510 Vantaa
Tervetuloa!
EtusivuRakennustarvikkeetOvetAutotallinovet2 tuotetta ryhmässä:

Autotallin pariovet

Taloon.comin valikoima on maan kattavin remontoinnin ja rakentamisen erikoisliike verkossa. Sen toimintatapoihin kuuluu laadukkaiden tuotteiden tarjoaminen asiakkailleen, jotka odottavat saavansa kaiken tarvitsemansa yhdestä osoitteesta. Taloon.comissa tuotteista ei tarvitse maksaa ylihintaa, vaan ostokset saa hoidettua edullisesti. Valikoimassa on kaikkea myös autotallin rakentamiseen, kuten esimerkiksi autotallin pariovet. Myös autotallit ja autokatokset löydät Taloon.comista!

Autotallin pariovet monessa mallissa

Autotallin ovien täytyy olla kestävää tekoa, koska niiden käyttökohteet ovat erilaisia kuin kotien ulko-ovien vastaavat. Niitä saa esimerkiksi lämpöeristettyinä, jolloin auto ei jäädä kovalla pakkasellakaan. Autotallin ovet saa myös yhteensopivina muiden rakennusten ovien kanssa. Tällä saadaan kokonaisuudesta yhtenäinen. Pariovilla saadaan luotua avaruuden tunnelmaa eikä ole nosto-ovien tapaisia sähköisiä ongelmia. Kaikki ovet ovat luonnollisesti huippulaatua maailman parhailta autotallin ovien valmistajilta. Pariovilla saat suljettua molemmat puolet tai ainoastaan toisen, jolloin autotalliin voidaan jättää avoin kulkuväylä. Taloon.comin kanssa pariovet saapuvat kotiisi nopeasti ja näppärästi. Asentaminen onnistuu helposti ja kaikki siihen tarvittavat välineet saat samasta osoitteesta tietenkin. Tutustu siis Taloon.comin laajaan valikoimaan ja löydä omat suosikkisi. Tervetuloa ostoksille!

Autotallin pariovet on helppo asentaa

Autotallin rakentaminen ja pariovien asentamiseen ei tarvita ammattimiestä, vaan kaikki hoituu näppärästi omin käsin. Autotallin pariovet valitaan omaan autotalliin sopiviksi. Ovet ovat osa sisustusta ja kokonaisuutta, joten siksi niidenkin valintaan kannattaa käyttää aikaa. Värejä on saatavilla useita vaihtoehtoja. Ovien asentaminen on yksinkertaista, koska kyseessä ei ole nosto-ovi, vaan tavallinen ovi. Pariovet ovat siis normaaliin tapaan aukeavia ovia, jotka toimivat saranoilla. Asentaminen onnistuu itsenäisestikin, mikäli rakentamisesta on yhtään kokemusta. Kaikenlainen rakentaminen onnistuu Taloon.comin avulla. Kattavasta valikoimasta löydät kaikki rakentamisessa tarvitsemasi tarvikkeet.

Lue lisää ▼
Tuotteet:
Autotallin ovi Kaskipuu UO1AO mittatilausovi
1489 € 1766 €
Kaskipuu
Autotallin ovi Kaskipuu UO1AO mittatilausovi Mittatilausovi vakio-oven hinnalla! Etusi 116 EUR ALE 277€ 01.04. ASTI KAMPANJA
Autotallin ovi Kaskipuu AO4A 25x21 eristetty karmi 94 mm
495 € 720.00 €
Kaskipuu
Autotallin ovi Kaskipuu AO4AL 25x21 eristetty karmi 94 mm ALE 31% JUURI NYT! KAMPANJA
Tämän tuoteryhmän tuotteet ovat saaneet asiakkailtamme keskimäärin 4.2 tähteä. Tuotearvosteluja on 14.
Suodattimet:
Järjestä: Nimen mukaan Järjestä: Hinnan mukaan
Valmistaja
Väri
Korkeus
Leveys
0.00