Avo- ja maadoitusjohdot

Rakennusprojektissa tai remontissa pitää usein uusia vanhoja sähköjohtoja tai vetää uusia linjoja. Kun on aika maadoittaa ja tarvitset avo- tai maadoitusjohtoja, löydät laadukkaat johdot kätevästi ja nopeasti Taloon.comista. Valikoimaamme kuuluu eri mittaisia ja kokoisia muutamalankaisia kupariköysiä, joilla voit maadoittaa niin rakennukset kuin muut tilat. Tutustu avo- ja maadoitusjohtoihin Taloon.comissa ja tilaa omasi kotiinkuljetuksella.

Tilaa eri kokoiset avo- ja maadoitusjohdot Taloon.comista

Kun on aika aloittaa sähkötyöt ja maadoittaa, tarvitaan sähköalan ammattilaisen lisäksi monenlaisia johtoja ja vempaimia. Kun haussa ovat maadoitukseen liittyvät tuotteet ja välineet, ota suunnaksi Taloon.com ja tilaa meiltä kaikki avo- ja maadoitusjohdot. Muutamalankaisten kupariköysien valikoimasta löydät pinta-alaltaan eri kokoisia kupariköysiä. Valikoimamme on todella laaja, joten meiltä löydät lankamäärältään erilaisia kupariköysiä. Tule tutustumaan kupariköysivalikoimaamme ja löydä juuri sellaiset kupariköydet, jotka sopivat rakennusprojektiin tai remonttiin. Sähköasennuksiin löydät Taloon.comista myös laadukkaat ja toimivat asennuskaapelit. Tule tutustumaan asennuskaapelivalikoimaamme ja muihin sähkötuotteisiimme.

Avo- ja maadoitusjohdot laadukkailta tuotemerkeiltä suoraan netistä

Taloon.comin laadukkaiden avo- ja maadoitusjohtojen valmistajat ovat tunnettuja laatumerkkejä, kuten Draka. Se on tällä hetkellä maailman suurimpia kaapelin valmistaja. Voit tutustua Taloon.comissa Drakan tuotevalikoimaan, joka sisältää monia erilaisia kaapeleita, jumppereita ja johtoja. Löydät Taloon.comista kaapelit ja johdot, jotka sopivat erilaisiin asennuksiin ja tiloihin. Tilatessasi kerralla suuren erän tuotteita voit myös saada ilmaisen toimituksen kotiin asti. Rahti sisältää toimituksen ja avo- ja maadoitusjohtojen leikkauksen määrämittaan. Hyödynnä myös ajankohtaiset kampanjatarjouksemme ja nauti tilaamisen helppoudesta. Tervetuloa Taloon.comiin!

Lue lisää ▼
Tämän tuoteryhmän tuotteet ovat saaneet asiakkailtamme keskimäärin 4.7 tähteä. Tuotearvosteluja on 9.
Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:
Postinumero