Biotakat ja biotulet

Mikäs tuolla naapurissa niin mukavasti ja tunnelmallisesti loimuaa, ihan kuin takkatuli, mutta miksi niiden piipusta ei tule savua? Tarvinnee ottaa selvää. - Iltaa vaan, ajattelin tuossa, että tarvitko polttopuita, kun näkyy takassakin jo palavan tuli? Bio…mikä? Sanoitko, että biotakka. Joo no tietenkin tiedän mikä se on, kuinka tyhmäksi sä mua oikein luulet? No jo on aikoihin eletty, naapuri on taas keksinyt jotain uutta ja mahtavaa! Se on tietysti taas kaiken yötään surffaillut siellä Taloon.comissa ja nyt on täydellinen biotakka jäänyt haaviin.

Biotakat ja biotulet aidon tunnelman luojina

Kun kaipaat rauhoittavan kodikasta tulen loimua, mutta et ole valmis suuriin remontteihin tavoitteesi saavuttamiseksi, tarjoaa Taloon.com sinulle helpon ja edullisen vaihtoehdon, nimittäin biotakat ja biotulet. Mitään suuria muutoksia ei tarvita: ei hormeja, ylimääräisiä paloeristyksiä eikä lattianvahvennuksia. Kuitenkin saat sen kaipaamasi takkatulen kotisi tunnelman luojaksi. Biotakka ja biotuli ovat kuin mikä tahansa huonekalu, jonka voit sijoittaa haluamaasi paikkaan, vaikka parvekkeelle tai terassille. Niissä ei myöskään ole mitään suurempaa asentamista tai kokoamista, vaan ne ovat käyttövalmiita lähes heti, kun saat ne ulos pakkauksesta.

Ympäristöystävälliset biotakat ja biotulet

Biotakat ja biotulet käyttävät polttoaineena ympäristöystävällistä bioetanolia, eikä palamisesta synny kuin lämpöä, vesihöyryä ja hiilidioksidia. Biotakoissa ja biotulissa on tärkeä muistaa käyttää vain valmistajan suosittelemaa bioetanolia. Liekin kokoa pystyt helposti säätämään, ja pienemmällä liekillä tuli tietysti palaa myös kauemmin. Mallista riippuen biotakka tuottaa lämpöä 1000-3000 W. Kyllä tulisi rauhallinen uni nopeasti silmään, kun saisi tulenloimun ihailuun nukahtaa – hanki sinäkin omasi! Taloon.comista löytyvät myös elegantit sähkötakat ja lämmittävät valmistakat kätevästi muutamalla hiiren klikkauksella.

Lue lisää ▼
Tämän tuoteryhmän tuotteet ovat saaneet asiakkailtamme keskimäärin 4 tähteä. Tuotearvosteluja on 2.
Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:
Postinumero