BLACK+DECKER akkuporakoneet

BLACK+DECKER akkuporakone hoitaa kaikki kotinikkarin poraus ja ruuvaustyöt ennennäkemättömän tehokkaasti. Tutut musta-oranssit työkalut soveltuvat kaikkiin kotinikkarin askareisiin ja mikä parasta, saat BLACK+DECKER akkukoneet erittäin kohtuulliseen hintaan. Valikoimistamme löydät BLACK & DECKER akkuporakoneet ja ruuvinvääntimet sekä akut ja tarvikkeet.

BLACK+DECKER Li-ion akku kestää

BLACK+DECKER akkuporakoneiden Lithium-ion akut ovat kestäviä ja säilyttävät varauksensa todella hyvin myös käyttämättömänä ollessaan. BLACK and DECKERin Litium-Ion järjestelmän työkaluihin voit käyttää samaa akkua. Tilaa siis useita laitteita ja vain yksi akku. Erillinen akku mahdollistaa itse laitteelle edullisen hinnan, etkä maksa useista akuista turhaan. Hanki samalla li-ion akullesi näppärä pikalaturi.

BLACK and DECKER akkuporakone helppoon ruuvaukseen

BLACK+DECKER akkuporakone on edullinen ja kestävä valinta joka kodin perustyökaluksi. Kannattaa hankkia setti, joka akkuporakoneen lisäksi sisältää akun ja laturin sekä kätevän säilytyslaukun. Laukussa pora ja tarvikkeet pysyvät aina järjestyksessä ja laukku on helppo ottaa tarvittaessa myös mukaan. Kätevän Li-ion sarjan koneisiin voit käyttää samaa akkua. BLACK+DECKER akkuporakone toimii porana ja ruuvinvääntimenä ja on sopivan kokoinen kaikkiin kodin ruuvaus- ja poraustöihin. Muut BLACK+DECKER -työkalut löydät täältä. Meiltä löydät myös mittalaitteet ja laserit mittatarkkaan työskentelyyn.

Lue lisää ▼
Tämän tuoteryhmän tuotteet ovat saaneet asiakkailtamme keskimäärin 4 tähteä. Tuotearvosteluja on 1.
Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:
Postinumero