by Lindholm tapetit

Toteuta nyt sisustusunelmasi Taloon.comin avulla! By Lindholm tapetit tarjoavat hauskoja ja värikkäitä vaihtoehtoja kotiin, ja jännittävistä mallistoista löytyy tyylikkäitä tapetteja niin olohuoneeseen kuin perheen pienimmillekin. Tapettien skandinaavisessa designissa yhdistyvät iloiset värit ja inspiroivat kuvioinnit, tyylikäs graafinen ilme ja laadukas tuote, joka on helppo kiinnittää seinälle. By Lindholm -tapettien avulla ei voi kuin onnistua!

Tyylikkäät by Lindholm tapetit löydät moneen tarkoitukseen

Kaunis tapetointi tuo tunnelmaa kotiin ja eläväisyyttä sisustukseen, millaista tyyliä kotiisi sitten kaipailitkin. Yhdistele by Lindholm tapetteja rohkeasti tai luo harmonisia kokonaisuuksia niin oleskelutiloihin kuin makuuhuoneeseenkin, ja teet kokonaisuudesta jännittävän ja ainutlaatuisen. Lastenhuoneeseen löytyy leikkisiä vaihtoehtoja, jotka varmasti ilahduttavat perheen pienempää väkeä hauskoilla yksityiskohdillaan ja hupaisilla hahmoillaan, kuten veikeillä dinosauruksilla ja suloisilla autoilla. By Lindholm ymmärtää millaista on kodikas elämä, ja tuokin suomalaiseen sisustukseen väriä ja hauskanpitoa. Tyylikkäät graafiset kuvioinnit ovat helposti yhdistettävissä toisiin tapetteihin tai yksiväriseen seinään, ja tapetteja löytyykin varmasti jokaisen makuun sopivia.

Tilaa by Lindholm tapetit kätevästi Taloon.comista

Ainutlaatuiset by Lindholmin tapetit tuovat eläväisyyttä sisustukseen. Kodikkaan tuntuiset ja omannäköiset tapetit tuovat kotiin lämmintä henkeä ja eloisuutta, ja niillä sisustaessa voit käyttää luovuuttasi. Tapettien paikoilleenlaitto onnistuu kätevästi, ja laadukkaat tapetit kestävät hyvin sekä valoa että muuta kulutusta. Kodin sisustaminen käykin kätevästi kattavilla tapettivalikoimillamme, mutta löytyy meiltä muitakin sisustustuotteita. Katso vaikka kodintekstiilit- ja muut sisustustuotteet -osioistamme, millaisia laatulöytöjä voitkaan tehdä viihtyisän ja tyylikkään kodin luomiseksi. Tervetuloa arjen parhaille ostoksille Taloon.comiin!

Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.
Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:
Postinumero