Classic pystysaumakatto

Ruukin valmistamat katot ovat suojanneet suomalaisia koteja jo yli 50 vuoden ajan. Classic lukkosaumakatto eli pystysaumakatto on tyyliltään perinteinen. Se sopii hienosti niin moderniin arkkitehtuuriin kuin vanhaan rintamamiestaloonkin, ja on ihanteellinen niin puu- kuin kivitaloonkin. Classic-teräskatot sopivat myös loiville kattokaltevuuksille. Classic-sarjaan kuuluvat C- ja D-mallit. D-malli eroaa C-mallista niin, että sen muuten sileällä pinnalla on jäykisteurat.

Hanki Classic lukkosaumakatto, saat reilut takuuajat

Ruukin Classic pystysaumakatoilla on hulppeat takuuajat. Molemmat mallit kuuluvat Ruukin laatuluokkaan Ruukki 50 Plus. Ruukki myöntää niille 50 vuoden teknisen takuun ja 20 vuoden esteettisen takuun. Classic-sarjan teräskattojen viimeistelty ilme takaa niiden toimivuuden haastavissakin olosuhteissa. Kiinnitysruuvit jäävät pystysauman alle piiloon, ja mallin taitettu etureuna luo yhtenäisen ja näyttävän lopputuloksen myös räystäälle. Kiinnitystekniikkaan on panostettu, jotta asentaminen olisi mahdollisimman helppoa ja nopeaa.

Classic pystysaumakatto on huoleton valinta

Classic-sarjan teräskatot on pinnoitettu Ruukin parhaalla Mural Matta -pinnoitteella. Se kestää erittäin hyvin lumen ja jään mekaanista kulutusta sekä auringon UV-säteilyä. Molempia Classic-malleja löytyy eri väreissä. Valitse talosi väriin ja tyyliin parhaiten sopiva väri. Hanki sinäkin nyt Ruukin huoleton teräskatto, ja voit ottaa rennosti ja keskittyä siihen, mikä sinulle on tärkeää! Teräs on ajaton valinta, ja se on helppo pitää puhtaana ja huoltaa! Kattoremontin yhteydessä tulee ajankohtaiseksi myös kattoturvatuotteiden uusiminen. Tutustu siis myös kattoturva peltikatolle -osioomme. Aiheellista on varmasti myös sadevesijärjestelmän uusiminen, sillä Ruukki valmistaa myös niitä. Tutustu siis Ruukki sadevesijärjestelmät -osioomme ja tilaa kaikki kattoremonttia varten tarvittava kätevästi Taloon.comista!

Lue lisää ▼
Tämän tuoteryhmän tuotteet ovat saaneet asiakkailtamme keskimäärin 4.6 tähteä. Tuotearvosteluja on 17.
Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:
Postinumero