Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön sivustollamme. Kun käytät sivustoamme ja palveluitamme, käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti. Lisätietoja

Selvä
Puhelinmyynti 010 440 9200 8.30-19.30 (10.00-18.00)
Arkisin 8.30-19.30 Lauantaisin 10.00-18.00
Hei!
Asiantuntijamme palvelevat Sinua mielellään.
010 440 9200
Suljettu 10.5.

Asiakaspalvelu (jo tehdyt tilaukset):
asiakaspalvelu@taloon.com
Suljettu 10.5.
Myymälä Tammisto Vantaa
010 440 9205
Arkisin 10.00-20.00 Lauantaisin 10.00-18.00
Suljettu 10.5.
Tammiston kauppatie 18 (ent. Valimotie 18) 01510 Vantaa
Tervetuloa!
EtusivuPihakoneetAggregaatit0 tuotetta ryhmässä:

Dieselaggregaatit

Dieselaggregaatti on luotettava ja käytössä edullinen valinta varavirtalähteeksi mökille tai kotiin sähkökatkosten tai muun väliaikaisen tarpeen varalla. Dieselaggregaatti käyttää polttoaineena nimensä mukaisesta dieseliä, joten se on hieman edullisempi käyttää bensa-aggregaattiin verrattuna. Hanki tehokas ja luotettava dieselaggregaatti työmaalle, mökille tai kotiin. Pitkäkestoinen dieselmoottori on vakaa ja turvallinen käyttää. Valikoimissamme on esimerkiksi Kipor diesel aggregaatti, joka sopii myös ammattikäyttöön.

Dieselaggregaatti mökille tai työmaalle

Monella kesämökillä ei ole sähköliittymää, mutta nykyaikana on vaikea tulla toimeen ilman sähköä. Monet elämää helpottavat laitteet tarvitsevat sähköä toimiakseen ja yhä harvempi haluaa olla täysin ilman sähkölaitteita edes mökillä. Onneksi tähän on olemassa helppo ratkaisu – aggregaatti. Aggregaatti tuottaa sähköä ilman sähköliittymää siellä missä sitä tarvitaan ja niin kauan kuin tarvitaan. Myös työmaalla on usein tarve sähkölle ennen kuin sähköliittymää on ehditty vetää. Monet työmiehet luottavatkin kunnolliseen dieselaggregaattiin, jonka turvin saa laitteisiin sähköä jopa tuntikausia yhdellä tankillisella.

Varaudu sähkökatkoksiin

Vaikka nykyaikana sähkönsaanti yleensä onkin melko varmaa ja vakaata ympäri maata, on myrskyn tai muun poikkeavan tilanteen sattuessa hyvä varautua sähkökatkoksiin. Oletko tullut ajatelleeksi, miten nopeasti olet pulassa ilman sähköä. Moni nykyaikainen laite toimii sähköllä. Esimerkiksi kylmälaitteet ovat kriittinen piste sähkökatkoksen aikaan. Ruuat ja juomat pilaantuvat hyvin nopeasti lämpenevässä jääkaapissa tai pakastimessa. Myös puhelimet tarvitsevat sähköä ja poikkeustilanteessa onkin ensiarvoisen tärkeää, että puhelinyhteydet toimivat. Samoin talvipakkasella auto on saatava esilämmitettyä. Tähän kaikkeen avuksi rientää aggregaatti, josta saat sähköä poikkeustilanteissa ja turvaat normaalit arjen toiminnot, vaikka sähköverkko olisi pois toiminnasta.

Lue lisää ▼
Ei tuotteita.
Tuotteet:
Suodattimet:
Järjestä: Nimen mukaan Järjestä: Hinnan mukaan
0.00