Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön sivustollamme. Kun käytät sivustoamme ja palveluitamme, käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti. Lisätietoja

Selvä
Puhelinmyynti 010 440 9200 8.30-19.30 (10.00-18.00)
Arkisin 8.30-19.30 Lauantaisin 10.00-18.00
Hei!
Asiantuntijamme palvelevat Sinua mielellään.
010 440 9200
Suljettu 10.5.

Asiakaspalvelu (jo tehdyt tilaukset):
asiakaspalvelu@taloon.com
Suljettu 10.5.
Myymälä Tammisto Vantaa
010 440 9205
Arkisin 10.00-20.00 Lauantaisin 10.00-18.00
Suljettu 10.5.
Tammiston kauppatie 18 (ent. Valimotie 18) 01510 Vantaa
Tervetuloa!
EtusivuPihakoneetAggregaatit0 tuotetta ryhmässä:

Digitaaliset aggregaatit

Digitaalinen aggregaatti on erinomainen valinta kesämökille tai veneeseen virtalähteeksi esimerkiksi herkille sähkölaitteille, kuten televisiolle tai tietokoneelle. Digitaalisen aggregaatin tuottama sähkö on tasaista ja siten turvallista myös herkimmille laitteille. Digitaaliset aggregaatit ovat usein myös miellyttäviä ja hiljaisia käytössä ja niitä voidaan pienen kokonsa ansiosta helposti kuljettaa mukana. Valikoimissamme on esimerkiksi Kiporin näppärät salkkumalliset aggregaatit, jonka nappaat helposti mukaasi vaikkapa mökille lähtiessä ja sen tuottaman sähkön avulla käytät turvallisesti myös nykyaikaisia sähkölaitteita. Ota sinäkin mökkielämästä kaikki irti ja hanki digitaalinen aggregaatti edullisesti Taloon.comista.

Kätevä ja turvallinen digitaalinen aggregaatti

Digitaaliset aggregaatit käyttävät usein uusinta siniaaltotekniikkaa, jonka ansiosta niiden tuottama sähkövirta on tasaista. Digitaaliset aggregaatit tuottavat puhdasta siniaaltoa. Tämän laadukkaan sähköntuoton ansiosta digitaalinen aggregaatti mahdollistaa myös herkkien sähkölaitteiden käytön esimerkiksi mökillä tai veneessä, jossa ei ole yhteyttä sähköverkkoon. Digitaalisella invertterillä varustettu aggregaatti on myös oivallinen keino lisätä viihtyvyyttä kesämökillä, kun tietokoneet ja mobiililaitteet saadaan ladattua turvallisesti ilman sähköverkkoa.

Digitaalinen invertteri aggregaatti sähkökatkon varalle

Aggregaatti, jossa on digitaalinen invertteri tarkoittaa laitetta, joka tuottaa sähköä perinteistä aggregaattia laadukkaammin. Digitaalisen aggregaatin tuottama sähkö on niin tasaista, että sen avulla voidaan turvallisesti käyttää myös herkkiä sähkölaitteita. Aggregaatti on hyvä turva sähkökatkojen varalle, sillä sen avulla voidaan ladata esimerkiksi puhelin tai pitää jääkaappia kylmänä, jos sähköt pääverkossa katkeavat. Nykyaikaiset aggregaatit ovat hiljaisia ja miellyttäviä käyttää ja esimerkiksi salkkuaggregaatit ovat pienikokoisia, joten ne eivät vie säilytyksessä paljoa tilaa.

Lue lisää ▼
Ei tuotteita.
Tuotteet:
Suodattimet:
Järjestä: Nimen mukaan Järjestä: Hinnan mukaan
0.00