Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön sivustollamme. Kun käytät sivustoamme ja palveluitamme, käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti. Lisätietoja

Selvä
Puhelinmyynti 010 440 9200 8.30-19.30 LA 10-18 SU 12-18
Arkisin 8.30-19.30 Lauantaisin 10.00-18.00 Sunnuntaisin 12.00-18.00
Itsenäisyyspäivänä 6.12. suljettu 29.5. 8.30-14.00 Tiistaina 19.11. suljettu
Hei!
  • Myyntipalvelumme palvelee,
    kun haluat:
  • - Tilata tuotteen puhelimitse
  • - Lisätietoja tuotteesta
010 440 9200

Asiakaspalvelu:
Avoinna arkisin 9.00-15.00

Itsenäisyyspäivänä 6.12. suljettu

  • Asiakaspalvelumme palvelee, kun haluat:
  • - Tietoa tilauksesi tilasta
  • - Esittää kysymyksiä tilauksestasi

Asiakaspalvelun tavoitat parhaiten sähköpostilla:
asiakaspalvelu@taloon.com
Myymälät
EtusivuTuotemerkit2 tuotetta ryhmässä:

Duster

Alkaako vanha tamppaustelineesi olla menneen talven lumia ja kaipaisit uutta tapaa tuulettaa matot ja petivaatteet? Taloon.com esittelee Duster tuuletustelineen, joka tuo uudenlaista helppoutta tuuletukseen. Teline taittuu kätevästi seinää vasten aikoina, jolloin se ei ole käytössä. Käytön aikana voit säätää telineen kokoa saaden lisää vaihtoehtoja erikokoisten mattojen ja petivaatteiden ripustukseen. Kotimaisen Dusterin taika onkin sen ominaisuudessa mukautua jokaiseen käyttötarkoitukseen yksityiskohtaisesti. Telineen ripustat mihin tahansa seinämään, esimerkiksi parvekkeelle tai terassille. Kokoontaitettavuuden ansiosta teline ei koskaan ole tielläsi pienemmissäkään tiloissa.

Duster – innovatiivista tuuletusta

Taloon.com suosii tuotemerkkejä, jotka tuovat uusia, kekseliäitä ratkaisuja kodin eri tehtäviin. Duster on mainio esimerkki uudenlaisesta tavasta suorittaa tuttuja kodin askareita. Ihastu Dusterin tuuletustelineen tuomiin mahdollisuuksiin ja unohda isot, kömpelöt tamppaustelineet, jotka ruostuvat pihamaalla talvisin. Dusterin telineen avulla voit tampata ja kuivattaa kotisi tekstiilit vaikka parvekkeella! Valitse itse paras paikka tuuletustelineelle ja taita teline pois tieltäsi käytön jälkeen. Tuuletusvarret toimivat teleskooppisesti tuoden mahdollisuuden säätöön sekä poistaittoon. Kätevä aputaso nousee ylös tuoden lisää tilaa tekstiileille. Taloon.com tarjoaa Dusterin ja muut tuuletus- ja kuivaustelineet aina edulliseen hintaan.

Duster – säädettävää tuuletusta Taloon.comista

Tilaa Duster tuuletusteline tänään Taloon.comin nettikaupasta ja hyödy aina edullisista hinnoista sekä näppäristä kotiinkuljetuksista. Taloon.com tuo ulottuvillesi tämän sekä tuhannet muut kekseliäät ratkaisut kodinhoitoon. Käy tutustumassa myös muut kodinkoneet osastoomme ja tee löytöjä, joilla arki sujuu kuin leikki! Verkkokauppamme tuo ratkaisut sinun luoksesi, eikä kaupoissa juoksemiseen ole enää tarvetta. Duster on mainio esimerkki innovatiivisista tuotteistamme, jotka ovat löytäneet jo tuhannet kiitolliset kodinomistajat. Tule mukaan uusien ratkaisujen pariin jo tänään ja luo arkeesi uutta sujuvuutta!

Lue lisää ▼
Brändin tuotteet ovat saaneet asiakkailtamme keskimäärin 4.7 tähteä. Tuotearvosteluja on 7.
Tuotteet:
Tuuletusteline Duster L seinälle kääntyvä
349 €
Duster
Tuuletusteline Duster L seinälle kääntyvä
Tuuletusteline Duster XL seinälle kääntyvä + aputaso
599 €
Duster
Tuuletusteline Duster XL seinälle kääntyvä + aputaso
Suodattimet:
Järjestä: Nimen mukaan Järjestä: Hinnan mukaan
Valmistaja
Korkeus
Syvyys
Leveys
0.00