Ekovillalevyt eli selluvillalevyt

Oikeanlaisen eristyksen merkitys korostuu rakennuksen energiankulutuksen vähentämisessä. Toimivaa energiatehokkuutta edistetään lämpöhäviön välttämisen kautta, ja tässä työssä tekniikan ja materiaalien pitääkin olla kohdallaan. Tiiviin eristyksen aikaansaamisessa ilmanpitävyys on eristyskerroksen paksuutta oleellisempaa. Puukuidusta valmistettu Ekovilla lämmöneriste on erinomainen vaihtoehto, sillä sen hengittävä rakenne toimii sekä kesällä jäähdytettäessä että talvella lämmitettäessä. Kyseessä on luontoystävällinen ja helposti käsiteltävä eristysmateriaali. Levyjen lisäksi parhaan mahdollisen eristyksen aikaansaamiseksi erinomainen vaihtoehto on puhallusvilla.

Helposti käsiteltävä Ekovilla lämmöneriste Taloon.comista

Ekovillan leikkaaminen sopivan kokoisiksi paloiksi on helppoa. Leikkuutelineen avulla saat ekovillasta juuri sellaisia palasia kuin tarvitset. On suositeltavaa käyttää hengityssuojaa ja hanskoja materiaalia käsiteltäessä. Hyvillä välineillä, kuten villasahalla tai villaveitsellä, leikkaaminen onnistuu nopeasti ja sujuvasti. Leikkuupinnasta tulee siisti ja tasainen, kun työvälineet on teroitettu. Ekovilla on koostumukseltaan jämäkkää, ja siksi levyjä on mukava asentaa. Hyvin suunniteltu ja toteutettu eristys vaikuttaa suuresti asuinmukavuuteen, tuoden lämpöä ja turvallisuutta jokapäiväiseen elämään. Kaiken lisäksi Ekovillan kanssa tiedät toimivasi ympäristöystävällisesti.

Ekovilla lämmöneriste on nimensä mukaisesti ekologinen vaihtoehto

Hengittävä ja lämmin puukuitueriste on tutkitusti toimiva vaihtoehto. Ekologisen vaihtoehdon siitä tekee, että Ekovilla lämmöneriste on tehty kierrätetyistä materiaaleista. Tämän lisäksi itse eristelevyjen ylimääräiset jätteet on mahdollista kierrättää ja käyttää uudelleen. Eristelevyjen valmistusprosessin aikana kulutettu energiamäärä ei ole suuri. Lisäksi materiaali sitoo itseensä puukuidussa olevan hiilen, pienentäen samalla asumiseen liittyvää hiilijalanjälkeä. Tämä onkin erittäin järkevä eristysmateriaali, sillä se tarjoaa mahdollisuuden oman asumisen aiheuttaman taakan keventämiseksi. Taloon.comin verkkosivuilta löydät ekologisen lämmöneristeen lisäksi kaiken muun, mitä talosi kokonaisvaltainen eristäminen tarvitsee. Tervetuloa siis verkkokauppaan ostoksille!

Lue lisää ▼
Tämän tuoteryhmän tuotteet ovat saaneet asiakkailtamme keskimäärin 4.5 tähteä. Tuotearvosteluja on 19.
Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:
Postinumero