Elco lämminvesivaraajat

Onko vanha lämminvesivaraajasi tullut tiensä päähän? Vai oletko kenties rakentamassa uutta taloa ja mietit, miten saisit lämmitettyä vetesi helpoiten? Ehkäpä myös vapaa-ajan asuntosi kohentamista ja siinä samassa uutta tuliterää lämminvesivaraajaa? Elco lämminvesivaraajat ovat korkealaatuinen ratkaisu kaikkeen tähän. Älä siis enää mieti, vaan tilaa lämminvesivaraajasi Taloon.comista.

Tehokkaat ja käytänölliset Elco lämminvesivaraajat edullisesti netistä

Nämä tehokkaat ja tyylikkäästi muotoillut Elco lämminvesivaraajat ovat aivan mainio valinta sekä kotisi että vapaa-ajan asuntosi veden lämmittäjiksi. Ne ovat testattuja ja taatusti toimivia, korkealaatuisia tuotteita. Mikäs sen mukavampaa onkaan kuin lämmin ja virkistävä suihku illalla ennen nukkumaan menoa tai heti aamulla herätessäsi! Kesämökilläkin se on tosi ylellistä, jos hanasta tulee lämmintä tiskivettä, eikä sitä tarvitse alkaa kattilassa lämmittämään tai lähteä noutamaan saunan padasta. Lämminvesivaraajamme on oikea valinta kaikkiin mahdollisiin vesijohtoverkostoihin.

Taloon.com on paikka, josta löydät parhaat Elco lämminvesivaraajat

Nämä vesivaraajat on suunniteltu Suomen vesilaadulle. Niissä oleva vastus on vahvaa, ruostumatonta terästä, ja pinnalla on kiiltävä ja upea Silver Metallic -pintaväri. Tuotannossa noudatetaan tiukkoja Euroopan normeja ja laatuvaatimuksia. Täydellisesti varustetuissa lämminvesivaraajissa on termostaattinen sekoitusventtiili sekä jo valmiina oleva, kätevä pistotulppaliitäntä. Varaajaa ei saa asentaa lattialle, vaan se asennetaan pystyasentoon seinäkiinnityksellä. Vaakatasoon asennettava lämminvesivaraajamme sopii mainiosti asennettavaksi vaikka saunan lauteiden alapuolelle. Laadukkaat lämminvesivaraajamme, toisin kuin rosterisäiliöt, kestävät hyvin myös kloridipitoista vettä. Ehkäpä mielessäsi on käynyt myös saunan kunnostus – huomaathan, että löydät meiltä laadukkaat ja ainutlaatuiset saunat. Saunaan kuuluvat myös olennaisena osana kiukaat, jotka voit myös helposti lisätä tilaukseesi.

Lue lisää ▼
Tämän tuoteryhmän tuotteet ovat saaneet asiakkailtamme keskimäärin 4 tähteä. Tuotearvosteluja on 38.
Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:
Postinumero