Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön sivustollamme. Kun käytät sivustoamme ja palveluitamme, käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti. Lisätietoja

Selvä
Puhelinmyynti 010 440 9200 8.30-19.30 (10.00-18.00)
Arkisin 8.30-19.30
Lauantaisin 10.00-18.00
Hei!
Asiantuntijamme palvelevat Sinua mielellään.
010 440 9200
Asiakaspalvelu (jo tehdyt tilaukset):
asiakaspalvelu@taloon.com
Suljettu 10.5.
Myymälä Tammisto Vantaa
010 440 9205
Arkisin 10.00-20.00
Lauantaisin 10.00-18.00
Tammiston kauppatie 18 (ent. Valimotie 18) 01510 Vantaa
Tervetuloa!
EtusivuTuotemerkit0 tuotetta ryhmässä:

Elixi Oil

Suomalainen Elixi Oil Oy on vuonna 1993 perustettu somerolaisyritys. Se on tätä nykyä johtavassa asemassa Suomen pellavanjalostuksessa. Yritys kehittää, valmistaa sekä markkinoi terveyttä edistäviä, laadukkaita erikoisravintoöljyjä ja -kuituvalmisteita kuluttajia, elintarviketeollisuutta ja luontaisravinteiden valmistajia varten. Tuotteissa käytettävää öljypellavaa he tuottavat sopimusviljelynä Etelä-Suomessa, joten tuotteiden alkuperäkin on jäljitettävissä.

Tutkitut ja turvalliset Elixi Oil tuotteet saat Taloon.comista

Elixi Oilin tuotteet ovat laadukkaita, koska niitä testataan ja kehitellään jatkuvasti. Tutkimus- ja kehitystyötä yritys tekee yhteistyössä Helsingin ja Turun yliopistojen sekä MTT:n kanssa. Elixi Oil kylmäpuristetut pellavaöljyt ovat täysin lisäaineeton tuote. Käyttökohteita löytyy hirsiseinistä ja paneeleista aina leikkuulautoihin ja leikkikaluihin sekä kaikkeen siltä väliltä. Jos innostut keittelemään omaa punamultamaalia johonkin rakennukseesi niin voit käyttää tätä pellavaöljyä raaka-aineena myös siihen. Veneesi voit mukavasti huoltaa tervaamalla sen Elixi Oilin laadukkaalla venetervalla, ja sitten se onkin jo taas käyttökunnossa ja melkein parempi kuin uusi. Meiltä tilaat kaikki nämä laatutuotteet edulliseen hintaan.

Taloon.com suosittelee sinulle laadukkaita Elixi Oil tuotteita

Hautaterva on vaaleaa lisäaineetonta tervaa, jolla voit käsitellä esimerkiksi vanhat paanukattosi, veneesi, terassisi, seinäsi sekä talosi alajuoksut. Tällä tuotteella voit suojata jopa hevosesi kaviot, joten se on todella monikäyttöinen. Valikoimasta löydät myös laadukkaat homeen- ja lahonestot, joilla voit suojata vaikkapa erilaiset puurakenteesi sekä kankaasi ja pressusi. Taloon.comista löydät Elixi Oilin laatutuotteiden lisäksi myös korkealaatuiset ja virheettömät ulkoverhouslaudat ja -paneelit, joilla saat loihdittua taloosi tyylikkäät ulkokuoret hetkessä. Kauniit ja laadukkaat paneelit ovat tyylikäs ratkaisu talosi sisustukseen. Lautasi sisä- ja ulkoverhoukseen sekä paneelisi voit myös käsitellä Elixi Oilin laadukkailla tuotteilla.

Lue lisää ▼
Ei tuotteita.
Tuotteet:
Suodattimet:
Järjestä: Nimen mukaan Järjestä: Hinnan mukaan
0.00