EPS 200 Lattia

EPS 200 Lattia on erityisesti lattian eristämisessä käytettävä lämmöneriste, joka on melkein kuin 100 Lattia. Erona on kuitenkin se, että 200 Lattian puristuslujuus on korkeampi kuin 100 Lattiassa. Levyt asennetaan soran ja betonilaatan väliin. Kun olet laittamassa uutta, tee se hyvin! Muistathan, että asentamisessa hyödylliset lisätarvikkeet, kuten raudoitustarvikkeet, saat nekin Taloon.comista.

EPS 200 Lattia soveltuu kovaa puristuslujuutta vaativaan paikkaan

EPS 200 Lattiaa voi verrata hieman matalammalla puristuslujuudella varustettuun 100 Lattiaan. Ne molemmat on kehitetty lattian eristämiseen, mutta 200 Lattia on parempi sellaisiin kohteisiin, joissa tarvitaan korkeampaa puristuslujuutta. Sitä voi toki käyttää muissakin kohteissa, mutta silloin asentaminen poikkeaa lattian rajaan asentamisesta. EPS on loistava kotimainen eriste, jolle ei löydy kilpailijaa miltään markkinoilta. Eristeet sopivat hyvin pakkasiin, ja niistä löytyy muutenkin hyviä ominaisuuksia. Kaikki EPS-tuotteet voidaan myös kierrättää. Kierrätetyistä tuotteista tehdään uusia tuotteita, joten ympäristökin on otettu huomioon. Valitse sinäkin kotimainen EPS ja talosi kiittää!

EPS 200 Lattia asennetaan huolella

EPS 200 Lattia on helppo asentaa, mutta sen kanssa tulee olla tarkkana. Asentamiseen kannattaa käyttää aikaa ja tarkkuutta, jotta säästyy ongelmilta. Ohjeita tulee aina noudattaa. Muuten eristelevyjen asentaminen on todella helppoa. Siinä ei tarvita edes ammattimiestä, vaan hommat hoituvat itsenäisestikin varsinkin, jos työkalut ovat kunnossa. Joko olet hommannut teräsverkot? Niitäkin tulet tarvitsemaan asentamisessa, joten ne kannattaa muistaa hommata samalla. Nämä kaikki saat tietenkin Taloon.comista!

Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.
Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:
Postinumero