Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön sivustollamme. Kun käytät sivustoamme ja palveluitamme, käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti. Lisätietoja

Selvä
Puhelinmyynti 010 440 9200 8.30-19.30 LA 10-18 SU 12-18
Arkisin 8.30-19.30 Lauantaisin 10.00-18.00 Sunnuntaisin 12.00-18.00
Itsenäisyyspäivänä 6.12. suljettu 29.5. 8.30-14.00 Tiistaina 19.11. suljettu
Hei!
  • Myyntipalvelumme palvelee,
    kun haluat:
  • - Tilata tuotteen puhelimitse
  • - Lisätietoja tuotteesta
010 440 9200

Asiakaspalvelu:
Avoinna arkisin 9.00-15.00

Itsenäisyyspäivänä 6.12. suljettu

  • Asiakaspalvelumme palvelee, kun haluat:
  • - Tietoa tilauksesi tilasta
  • - Esittää kysymyksiä tilauksestasi

Asiakaspalvelun tavoitat parhaiten sähköpostilla:
asiakaspalvelu@taloon.com
Myymälät
EtusivuTuotemerkit1 tuotetta ryhmässä:

Finnurmi

Ympäristöystävällisen ja kotimaisen Finnurmen siirtonurmissa on hyödynnetty nurmilajeja, jotka soveltuvat parhaiten Suomen olosuhteisiin. Siirtonurmi nostetaan vasta asiakkaan tilauksen saavuttua, jotta se olisi parhaimmillaan asennusvaiheessa. Samalla pellosta otetaan talteen myöskin elinvoimainen alusturve, jonka avulla tämä laadukas siirtonurmi on valmista asennettavaksi kaikkein vaikeimpiinkin olosuhteisiin. Valitse sinäkin nopea ja heti kukoistava siirtonurmi pihaasi – nautit upeasta viheriöstä alta aikayksikön!

Finnurmi siirtonurmella nopea ja rehevä nurmikko vain parissa päivässä

Finnurmi siirtonurmen viljely aloitettiin Joroisissa Järvikylän kartanon mailla jo vuonna 1979. Nykyisin viljelyalueita on Järvikylän myös Siuntion Pikkalassa. Finnurmen avulla saat kauniin ja luonnollisen nurmen kotipihaasi parissa päivässä. Kuka enää haluaa kylvää nurmikkoa, kun on mahdollista tilata tällainen rehevä ja laadukas siirtonurmi, joka näyttää hyvältä jo heti asennusvaiheessa! Kotimainen ja helposti asennettava Finnurmi siirtonurmi on kauniin nurmikkosi salaisuus. Sillä saat aikaan nopeaa ja tehokasta vehreyttä kotipihaasi, urheilukentille sekä muille piha-alueille. Joissakin vaikeimmissa kohteissa laadukas ja heti kaunis siirtonurmi on ainoa keino saada alueelle vihreyttä ja kesän tuntua.

Taloon.com suosittelee sinulle luonnollista ja upeaa Finnurmi siirtonurmea

Siellä missä on kaunis ja hyvinvoiva vihreä nurmikko, on luontokin lähellä. Panosta nyt omaan pihapiiriisi ja tilaa elinvoimaiset ja kauniin vihreät siirtonurmet Taloon.comista. Siirtonurmi on myös uskomattoman helppo ja nopea asentaa paikoilleen. Tämä aito kotimainen ja ympäristöystävällinen siirtonurmi on paras valinta pihaasi, koska se saa pihasi kukoistamaan ennennäkemättömän kauniisti. Vahvalla ja hyvin voivalla nurmikolla on mukava oleskella ja vaikka pelata pelejä. Huomaathan, että pihaa laittaessasi tarvitset myös luotettavat, tukevat ja kestävät puutarhakoneet ja -työkalut. Laadukkaat ja näyttävät puutarhakalusteet on myös mukavaa parkkeerata uudelle kauniin vihreälle ja kestävälle nurmikolle. Kaikki laatutuotteemme löydät samasta osoitteesta!

Lue lisää ▼
Brändin tuotteet ovat saaneet asiakkailtamme keskimäärin 4.6 tähteä. Tuotearvosteluja on 15.
Tuotteet:
TILAPÄISESTI LOPPU
Siirtonurmi Finnurmi
7.50 € / m²
Finnurmi
Siirtonurmi Finnurmi
Suodattimet:
Järjestä: Nimen mukaan Järjestä: Hinnan mukaan
Valmistaja
0.00