Fleece-puserot

Lämpimät fleece-puserot ovat käytännöllinen ja mukavantuntuinen vaate moneen tilanteeseen. Erityisen hyvin kerrospukeutumiseen soveltuvat fleece-paidat pitävät työntekijän tai muuten vain ulkona liikkuvan aina lämpimänä, ja ovat kevyentuntuisia päällä. Nopeasti kuivuva fleece on mitä mukavin materiaali niin päällystakkiin kuin välikerroksen vaatteeseenkin, ja valikoimistamme löydät joka tarpeeseen ja tilanteeseen soveltuvat fleece-paidat.

Laadukkaat fleece-puserot ovat päällä mukavia ja käytännöllisiä

Varmista, että olet aina sään mukaan pukeutunut, jotta työnteko tai muu ulkona puuhastelu kävisi mielekkäästi joka säässä. Fleece-puserot ovat ulkona työtä tekevälle talvikauden pelastus! Lämpimillä fleece-puseroilla pysyy kylmä loitolla vaikka pakkanen paukkuisikin, ja voit valita omasi monista eri värivaihtoehdoista ja malleista. Väreistä voit valita esimerkiksi mustaa, punaista, vihreää, sinistä tai harmaata, ja työkäyttöön löytyy myös heijastimin varustettuja ja huomiovärisiä fleece-puseroita. Erilaisia fleece-puseroita ja -takkeja on tarjolla myös vetoketjulla tai ilman, naisten malleissa sekä monissa eri kokovaihtoehdoissa XS-koosta aina XXXL-kokoon saakka. Miellyttävä fleece-pusero on oiva valinta niin kerrosvaatteeksi kuin päällystakiksikin, säästä ja olosuhteista riippuen.

Taloon.comista tilaat edullisesti fleece-puserot ja muut vaatteet töihin ja vapaa-aikaan

Lämmin fleece-pusero on käytännöllinen perusvaate, joka hyödyttää niin ulkona työskentelevää kuin siellä muillakin asioilla liikkuvaa. Laadukkaita fleece-takkeja ja -puseroita löytyy valikoimistamme esimerkiksi Atex, Blåkläder sekä Snickers Workwear -valmistajilta. Laadukkaaseen työvaatetukseen kannattaakin panostaa, sillä oikeanlaisilla varusteilla työskentelykin sujuu mukavammin ja tehokkaammin. Erityisesti talvikauteen on syytä varustautua huolellisesti, ja meiltä löydätkin myös laadukkaat lämpötakit sekä työkäsineet parempiin työhetkiin ja mukavampaan ulkona liikkumiseen. Taloon.com toivottaa sinut tervetulleeksi tekemään käytännöllisiä hankintoja tehokkaampaan työntekoon!

Lue lisää ▼
TUOTTEET:
Tämän tuoteryhmän tuotteet ovat saaneet asiakkailtamme keskimäärin 4.7 tähteä. Tuotearvosteluja on 3.
Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:
Postinumero