Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön sivustollamme. Kun käytät sivustoamme ja palveluitamme, käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti. Lisätietoja

Selvä
Puhelinmyynti 010 440 9200 8.30-19.30 LA 10-18 SU 12-18
Arkisin 8.30-19.30 Lauantaisin 10.00-18.00 Sunnuntaisin 12.00-18.00
Itsenäisyyspäivänä 6.12. suljettu 29.5. 8.30-14.00 Tiistaina 19.11. suljettu
Hei!
  • Myyntipalvelumme palvelee,
    kun haluat:
  • - Tilata tuotteen puhelimitse
  • - Lisätietoja tuotteesta
010 440 9200

Asiakaspalvelu:
Avoinna arkisin 9.00-15.00

Itsenäisyyspäivänä 6.12. suljettu

  • Asiakaspalvelumme palvelee, kun haluat:
  • - Tietoa tilauksesi tilasta
  • - Esittää kysymyksiä tilauksestasi

Asiakaspalvelun tavoitat parhaiten sähköpostilla:
asiakaspalvelu@taloon.com
Myymälät
EtusivuTuotemerkit4 tuotetta ryhmässä:

Fluke

Fluke on kansainvälinen, luotettava mittauslaitteiden valmistaja, josta monille on kertynyt vain hyviä kokemuksia. Voit luottaa Fluken mittareihin tilanteessa kuin tilanteessa. Siksi myös Taloon.com on valinnut Fluken tuotteet valikoimaansa. Valitse pihtimittarit, yleismittarit ja jännitteenkoettimet laajasta valikoimastamme, niin pysyt tarkasti kärryillä siitä, mitä virtapiireissäsi tapahtuu. Sähkötöihin löydät myös sähköjohdot, kaapelit ja kaiken muun tarvitsemasi kätevästi yhdestä ainoasta osoitteesta. Tule shoppailemaan laatua jo tänään!

Fluke pitää sinut aina ajan tasalla sähkötöissä

On tärkeää, että saat tarkat tiedot jännitteestä ja virrasta, jotta voisit määritellä mahdolliset vian tai varmistua laitteen toimivuudesta. Ehkäpä haluat tarkistaa, mikä laitteen osista aiheuttaa ongelman? Se käy helposti Fluken laitteiden avulla, sillä ne ovat erittäin tarkkoja ja saatavilla on erilaisia malleja, joilla ulotat vaikeapääsyisimpiin ja pienimpiinkin kohteisiin helposti. Yleismittari sopii loistavasti kaikenlaiseen huoltoon ja kunnossapitoon. Sen älykkäiden ominaisuuksien ansiosta lisäät myös turvallisuuttasi. Vaarallinen jännite -hälytyksellä varustettu mittari ehkäisee vaaratilanteita, ja mittausjohdot ovat erittäin käyttöturvallisia. Fluke panostaa käyttäjiensä tyytyväisyyteen ja turvallisuuteen – tähän merkkiin voit luottaa vaativissakin tilanteissa. Yleismittarit on myös suojattu valokaarilta ja transienteilta, mikä lisää käyttöturvallisuutta entisestään. Jos käyttökohteesi on pienempi ja satunnainen, panosta pihtimittariin, jolla ulotut pienimpiinkin kohteisiin ja valitse, haluatko mitata virtaa, jännitettä vai jatkuvuutta. Taskuun mahtuvalla jännitteenkoettimella teet alustavat tarkistukset nopeasti. Oli tarpeesi mikä tahansa, Fluken materiaali vakuuttaa: sinä ohjaat laitetta, mutta se tekee työt puolestasi. Hanki nyt oma mittarisi edullisesti Taloon.comista!

Fluke-laatua mittauksiin

Fluken mittarit helpottavat sähkö- ja korjaustöiden edistymistä. Jos vika löytyy ja korjaustarve yllättää käsillä, kaiken tarpeellisen löydät Taloon.comista.

Lue lisää ▼
Tuotteet:
Pihtimittari Fluke T5-1000
309 €
Fluke
Pihtimittari Fluke T5-1000
Jännitteenkoetin Fluke 1AC-II VoltAlert
55.50 €
Fluke
Jännitteenkoetin Fluke 1AC-II VoltAlert
Yleismittari Fluke 179
519 €
Fluke
Yleismittari Fluke 179
ToolPak-ripustuslisävaruste TPAK
60.90 €
Fluke
ToolPak-ripustuslisävaruste TPAK
Suodattimet:
Järjestä: Nimen mukaan Järjestä: Hinnan mukaan
Valmistaja
0.00