Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön sivustollamme. Kun käytät sivustoamme ja palveluitamme, käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti. Lisätietoja

Selvä
Puhelinmyynti 010 440 9200 8.30-19.30 (10.00-18.00)
Arkisin 8.30-19.30
Lauantaisin 10.00-18.00
Hei!
Asiantuntijamme palvelevat Sinua mielellään.
010 440 9200
Asiakaspalvelu (jo tehdyt tilaukset):
asiakaspalvelu@taloon.com
Suljettu 10.5.
Myymälä Tammisto Vantaa
010 440 9205
Arkisin 10.00-20.00
Lauantaisin 10.00-18.00
Tammiston kauppatie 18 (ent. Valimotie 18) 01510 Vantaa
Tervetuloa!
EtusivuTuotemerkit0 tuotetta ryhmässä:

Garden Villa

Garden Villa on suomalaisen vuonna 1990 perustetun Horisont Enterprises Ltd Oy:n omistama. Yritys on tuotanto-, maahantuonti- ja markkinointiyritys. Horisont Enterprises Ltd Oy on vakavarainen, kasvava ja tulevaisuuteen panostava perheyritys. Koko tuoteperhe on yrityksen omaa tuotantoa, ja se lanseerattiin Helsingin Messukeskuksessa Oma Piha messuilla vuonna 2012. Garden Villan tuotteiden kaikki puu- ja runko-osat valmistetaan Suomessa.

Garden Villa -tuotteet ovat helposti koottavia

Jos haaveilet monipuolisesta lisähuoneesta puutarhassasi, mutta et osaa rakentaa sellaista itse, Garden Villa on juuri oikea tuote sinulle! Tämän brändin tuotteet muotoutuvat viherhuoneiksi, kasvihuoneiksi, puutarhahuviloiksi tai paviljongeiksi. Tuoteperhe muodostuu pien¬rakennus¬sarjasta, jonka osat on helppo ja nopea pystyttää. Katto¬tuolit ja ikkuna¬elementit ovat esikasattuja, mikä helpottaa pystyttämistä ja tekee villan rakenteesta kestävän, laadukkaan ja muunneltavan. Tuoteperheen osia voidaan liittää toisiinsa ja muodostaa näin halutun kokoinen ja omien tarpeiden mukainen viherhuone.

Garden Villa on olohuoneesi puutarhassa

Jos sinusta tuntuu, että haluaisit aluksi vain testata, miltä kasvien kasvattaminen kasvihuoneessa tuntuu upottamatta siihen suurta omaisuutta, voit hankkia vain Garden Villan perusosan. Jos sinusta alkaa tuntua, että kasvihuone on kuin onkin sinun juttusi, voit laajentaa huonetta helposti isommaksi. Ja vaikka sinusta ei olisikaan kasvihuonepuutarhuriksi, voit huomata, kuinka mukava lisähuone puutarhassa onkaan. Voit sisustaa sen omaksi lepopaikaksesi puutarhassa ja nauttia siellä oleskelusta vaikka lämpimän kesäsateen ropistessa kattoon. Jos rakennat viherhuoneesta hieman isomman, saat sinne sekä kasvihuoneen että oleskelutilan. Juot aamukahvit kasvihuoneen lämmössä, itse kasvatettujen tomaattien siivuja leivällä, nauttien suloisesta yrttien tuoksusta... Tee haaveistasi totta ja hanki Garden Villan viherhuone kätevästi Taloon.comista! Hanki viherhuoneeseesi samalla myös kauniit kalusteet ja multaa kasveille ja kukille. Tutustu puutarhakalusteet- ja multa ja viljelykatteet -osioihimme.

Lue lisää ▼
Ei tuotteita.
Tuotteet:
Suodattimet:
Järjestä: Nimen mukaan Järjestä: Hinnan mukaan
0.00