Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön sivustollamme. Kun käytät sivustoamme ja palveluitamme, käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti. Lisätietoja

Selvä
Puhelinmyynti 010 440 9200 8.30-19.30 (10.00-18.00)
Itsenäisyyspäivänä 6.11 SULJETTU
Arkisin 8.30-19.30
Lauantaisin 10.00-18.00
Hei!
Asiantuntijamme palvelevat Sinua mielellään.
010 440 9200
Asiakaspalvelu (jo tehdyt tilaukset):
asiakaspalvelu@taloon.com
Suljettu 10.5.
Myymälä Tammisto Vantaa
010 440 9205
15.12 suljettu inventaarion vuoksi
Arkisin 10.00-20.00
Lauantaisin 10.00-18.00
Pyhäinpäivänä 3.11. suljettu
Suljettu 10.5.
Tammiston kauppatie 18 (ent. Valimotie 18) 01510 Vantaa
Tervetuloa!
EtusivuTuotemerkit0 tuotetta ryhmässä:

Gemy

Kun on kyse kylpyhuoneen sisustamisesta, niin Gemy on ehdoton nimi kaikkien huulilla. Heidän virtaviivaiset ja elegantit pesualtaansa suorastaan houkuttelevat ostoksille. Gemyn pesualtaat ovat myös kaunis ja selkeä osa kylpyhuoneesi sisustusta. Valmistaja on kiinnittänyt erityistä huomiota tuotteiden käytettävyyteen sekä materiaalien helppohoitoisuuteen. Taloon.com on varmin paikka tilata nämä upeat tuotteet kylpyhuoneesi näyttäväksi yksityiskohdaksi.

Gemy tuotteilla saat kylpyhuoneeseesi tyyliä ja ajattomuutta

Gemy on yksi Gold Sanitary Ware Co:n johtavista tuotemerkeistä. Yritys on myös yksi maailman johtavia kylpyhuonetuotteiden valmistajia. Yritys on perustettu 1990, ja siitä lähtien he ovat kehitelleet tuotteitaan asiakkaidensa tarpeiden mukaisiksi. He ovat edustettuna jo yli 50 maassa, ja heidän laatutuotteillaan on suuri määrä sertifikaatteja. Tuotteet täyttävät myös maakohtaiset laatustandardit. Gemyn edulliset ja laadukkaat kylpyhuonetuotteet ovat myynnissä ympäri maailman. Elämä on juuri niin harmaata, kun sen antaa olla – Gemyn altailla tuot valoa ja hyvää oloa arkeesi! Valitse sinäkin omasi Taloon.comista. Mikä parasta, toimitamme valitsemasi huipputuotteet sinulle kätevällä kuljetuksella haluamaasi osoitteeseen. Tästä helpommaksi ei remontointi ja uuden laittaminen enää voi tulla!

Elegantit ja laadukkaat Gemy tuotteet kylpyhuoneeseesi

Heidän omalla keramiikkatehtaallaan valvotaan tarkasti laatua, ja sinulle tulevat tuotteet ovat jo tarkasti testattuja sekä virheettömiä. Laatu onkin heille kunnia-asia, ja sen huomaa jo heidän tuotteistaankin. Tämä monipuolinen ja laadukas eleganttien kylpyhuonetuotteiden suunnittelija ja valmistaja onkin pitänyt huolen siitä, että jokainen tuote on viimeistä yksityiskohtaansa myöden täydellinen. Sinun tehtäväksesi jää nauttia näistä vertaansa vailla olevista kylpyhuonetuotteista. Gemy tarjoaa vain parasta laatua ja sitä saa Taloon.comista. Upeat kylpyhuonekalusteet sekä hanat ja suihkut saat myös meiltä, joten kiirehdi ostoksille jo tänään!

Lue lisää ▼
Ei tuotteita.
Tuotteet:
Suodattimet:
Järjestä: Nimen mukaan Järjestä: Hinnan mukaan
0.00