Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön sivustollamme. Kun käytät sivustoamme ja palveluitamme, käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti. Lisätietoja

Selvä
Puhelinmyynti 010 440 9200 8.30-19.30 (10.00-18.00)
Itsenäisyyspäivänä 6.11 SULJETTU
Arkisin 8.30-19.30
Lauantaisin 10.00-18.00
Hei!
Asiantuntijamme palvelevat Sinua mielellään.
010 440 9200
Asiakaspalvelu (jo tehdyt tilaukset):
asiakaspalvelu@taloon.com
Suljettu 10.5.
Myymälä Tammisto Vantaa
010 440 9205
15.12 suljettu inventaarion vuoksi
Arkisin 10.00-20.00
Lauantaisin 10.00-18.00
Pyhäinpäivänä 3.11. suljettu
Suljettu 10.5.
Tammiston kauppatie 18 (ent. Valimotie 18) 01510 Vantaa
Tervetuloa!
EtusivuTuotemerkit0 tuotetta ryhmässä:

Globen

Globen Lighting on perustettu vuonna 1984, joten voi sanoa, että valaisimet valmistetaan näin monen vuoden kokemuksen jälkeen todella vankalla ammattitaidolla. Alun perin vain Ruotsissa myydyt valaisimet ovat raivanneet tiensä myös monien eurooppalaisten sydämiin. Nämä kauniit ja näyttävät valaisimet ovatkin upea yksityiskohta kotisi sisustukseen. Upeat luomukset ovatkin hakeneet tiensä kotien ohella myös monen hotellin aulaan ja toimistoonkin hienostunutta ja uniikkia tunnelmaa luomaan.

Globen valaisimet tiennäyttäjänä

Globen Lightning on yksi valaisinalan suurimmista nimistä, ja heidän valaisimensa ovat vuosi vuodelta vain innovatiivisempia. Yrityksen aikomuksena onkin jatkaa tätä jo niin suuren suosion saanutta tuotekehittelyä. He ovatkin onnistuneet siinä, sillä näiden upeiden tuotteiden kysyntä vain kasvaa. Upeat designvalaisimet ovat nyt saatavillasi Taloon.comissa. Hanki siis sinäkin omasi ja tule osaksi osaavaa menestystarinaa. Valikoimastamme löydät yksilöllisen ja hyvin suunnitellun valaisimen huoneeseen kuin huoneeseen. Lamput tuovat sisustukseesi rauhallisuutta ja pehmeyttä sekä harmonista hyvää oloa. Panosta moderniin valaisinteknologiaan ja vie sisustuksesi täysin uudelle tasolle Globenin upeiden tuotteiden avulla.

Taloon.com suosittelee ainutlaatuisia Globen valaisimia

Tule sinäkin osaksi tätä tulevaisuuden tarinaa ja varmista, että saat omat Globen-valaisimesi Taloon.comista. Tämän menestyksekkään valmistajan valaisimet tulevat olemaan yhtä yksilöllisiä ja hyvin suunniteltuja vielä vuosienkin kuluttua. Nämä pitkällä ja vankalla ammattitaidolla valmistetut ja huolella suunnitellut valaisimet tuovat kertaheitolla pohjoismaisen suunnittelun maailman kartalle. Tilaa sinäkin valaisin, jonka design ja käyttöominaisuudet ovat ehdotonta huippuluokkaa. Valaisimien lisäksi on pieniä yksityiskohtia, joita muuttelemalla saat piristettyä kotisi tunnelmaa. Tässä sinua auttavat laadukkaat kodintekstiilit ja koristetyynyt. Pirteät ostokset odottavat sinua joka rakentajan ja sisustajan ykkösmestassa, eli Taloon.comissa!

Lue lisää ▼
Ei tuotteita.
Tuotteet:
Suodattimet:
Järjestä: Nimen mukaan Järjestä: Hinnan mukaan
0.00