Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön sivustollamme. Kun käytät sivustoamme ja palveluitamme, käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti. Lisätietoja

Selvä
Puhelinmyynti 010 440 9200 8.30-19.30 (10.00-18.00)
Itsenäisyyspäivänä 6.11 SULJETTU
Arkisin 8.30-19.30
Lauantaisin 10.00-18.00
Hei!
Asiantuntijamme palvelevat Sinua mielellään.
010 440 9200
Asiakaspalvelu (jo tehdyt tilaukset):
asiakaspalvelu@taloon.com
Suljettu 10.5.
Myymälä Tammisto Vantaa
010 440 9205
15.12 suljettu inventaarion vuoksi
Arkisin 10.00-20.00
Lauantaisin 10.00-18.00
Pyhäinpäivänä 3.11. suljettu
Suljettu 10.5.
Tammiston kauppatie 18 (ent. Valimotie 18) 01510 Vantaa
Tervetuloa!
EtusivuTuotemerkit0 tuotetta ryhmässä:

GrowCamp

Nauti nyt omassa puutarhassa kasvatetuista vihanneksista lähes koko vuoden ajan GrowCamp-kasvuteltan avulla. GrowCampissa voit kasvattaa monenlaisia kasviksia vailla huolia hallasta, liiasta auringosta tai tuholaisista. Tilaa omasi jo tänään Taloon.comista!

Kasvihuone kohopenkillä

Perinteiseen vihannespenkkiin verrattuna kasvatat kohopenkissä jopa nelinkertaisen sadon. GrowCampin nerokkaassa kokonaisuudessa kasvit kasvavat kohopenkissä. Kohopenkissä multa pysyy kuohkeana ja siten optimaalisena kasvien juurille. Kasvit voidaan kylvää lähelle toisiaan, joten sadosta tulee suurempi. Penkki on pohjasta avoin, jolloin ylimääräinen vesi pääsee valumaan pois etkä koskaan kastele kasvejasi liikaa. Rikkaruohoja ilmestyy tällä kasvatusmenetelmällä hyvin vähän ja ne on helppo nyppäistä pois. Työskentelykorkeus on miellyttävä, eikä sinun tarvitse kyykkiä maan tasalla hoitaessasi viljelmiäsi.

Hyönteisverkko satosi suojana

CrowCampin avulla viljeltäessä voit unohtaa torjunta-aineet. Hyönteisten lisäksi myös suuremmat tuholaiset kuten jyrsijät ja kissat pysyvät loitolla kasvimaastasi. Hyönteisverkko myös suojaa kasveja liialta auringolta ja liian rankalta sateelta. Hyönteisverkko päästää lävitseen 90 prosenttia sadevedestä, eikä rankkasade pääse kaatamaan kasveja lakoon.

Kasvuteltasta kasvihuoneeksi

Muovisuojan avulla muunnat GrowCampin kasvuteltasta kasvihuoneeksi. Kasvukausi pitenee huomattavasti ja pääset nauttimaan oman maan antimista jo kevään lopulla. Kasvuteltan ilmastointi on muovisuojaa raottamalla helppoa. Lämpimällä ilmalla muovisuojan voi irrottaa kasvuteltan sivuilta kokonaan.

GrowCamp sopii vauvasta vaariin

GrowCampin kasvuteltat soveltuvat kaikille ikään ja kokemukseen katsomatta. Myös seniorit ja lapset hyötyvät miellyttävästä työskentelykorkeudesta kohopenkissä. Myös aloittelijan on helppo päästä sisälle puutarhaviljelyn saloihin GrowCampin avulla, sillä GrowCamp luo ihanteelliset olosuhteet kasveille, eikä tuholaiset tai sääilmiöt pääse tuhoamaan satoa. Näin saat onnistumisen elämyksiä ja tuoreita ja terveellisiä luomuvihanneksia ruokapöytääsi pienellä vaivalla. GrowCamp-kasvihuoneen voi sijoittaa melkein minne vaan ja pienimmät mallit mahtuvat pienellekin pihamaalle kätevästi. Valitse tarpeisiisi sopiva koko ja laajenna pienempää tarvittaessa myöhemmin jatko-osan avulla.

Lue lisää ▼
Ei tuotteita.
Tuotteet:
Suodattimet:
Järjestä: Nimen mukaan Järjestä: Hinnan mukaan
0.00