Haato lämminvesivaraajat

Haato vesivaraajat on suunniteltu erityisesti koteihin, joissa tarvitaan runsaasti lämmintä vettä. Niiden uudelleenlatausteho on myös huippuluokkaa. Laadukkaat vesivaraajat säästävät selvää rahaa. Rakennus- ja asennusprojekteissa tarvittavat työtarvikkeet saat Taloon.comista. Taloon.com on tunnetusti kaiken kattava rakennus- ja remontointitarvikkeiden liike, joka arvostaa asiakkaitaan ja haluaa tarjota ainoastaan parasta laatua. Siksi varaajien energiatehokkuus ja kestävyys voidaan taata. Tutustu laajaan ja laadukkaaseen valikoimaan ja löydä suosikkisi!

Taloon.comin Haato vesivaraajat ovat kestäviä

Taloon.comin valikoimaan kuuluu ainoastaan maailman parhaimpien valmistajien laatutuotteita, joten siksi tarjolla on myös Haato vesivaraajia. Ne on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Vesisäiliön eristeenä toimii freoniton ja muotoon valettu eriste. Ulkovaippa on jauhemaalattua teräspeltiä ja taustalevy galvanoitua teräspeltiä. Muodoltaan varaajat ovat sellaisia, että ne sopivat helposti pieniinkin tiloihin. Reilunkokoinen jalusta mahdollistaa piilotetun putkiasennuksen. Putket vedetään suoraan lattiasta tai katosta. Taloon.comin sivuilta jokaisen varaajan kohdalta saat tietoa kaikkien varaajien asentamisesta ja hoidosta.

Haato vesivaraajat takaavat lämpimän veden riittävyyden

Haato vesivaraajat soveltuvat parhaiten kohteisiin, joissa tarvitaan paljon lämmintä vettä. Useassa tavallisen perheen kodissa on nykyään lämminvesivaraaja, koska näin ollen suihkussa käyntejä ja pesukoneiden pesemisiä ei tarvitse rajoittaa veden loppumisen pelon takia. Vesivaraaja onkin monen lapsiperheen pelastus. Jokaisen lämminvesivaraajan kohdalta Taloon.comista löydät kyseisen tuotteen asennus- ja hoito-ohjeen. Lämminvesivaraajia on saatavana myös vapaa-ajanasunnoille. Taloon.comin käyttö- ja lämmitysvesituotteet saat myös edullisesti yhdestä ainoasta osoitteesta. Klikkaa sinäkin itsesi ostoksille rakentamisen ja remontoimisen erikoisliikkeeseen!

Lue lisää ▼
TUOTTEET:
Tämän tuoteryhmän tuotteet ovat saaneet asiakkailtamme keskimäärin 4.3 tähteä. Tuotearvosteluja on 48.
Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:
Postinumero