Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön sivustollamme. Kun käytät sivustoamme ja palveluitamme, käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti. Lisätietoja

Selvä
Puhelinmyynti 010 440 9200 8.30-19.30 LA 10-18 SU 12-18
Arkisin 8.30-19.30 Lauantaisin 10.00-18.00 Sunnuntaisin 12.00-18.00
Itsenäisyyspäivänä 6.12. suljettu 29.5. 8.30-14.00 Tiistaina 19.11. suljettu
Hei!
  • Myyntipalvelumme palvelee,
    kun haluat:
  • - Tilata tuotteen puhelimitse
  • - Lisätietoja tuotteesta
010 440 9200

Asiakaspalvelu:
Avoinna arkisin 9.00-15.00

Itsenäisyyspäivänä 6.12. suljettu

  • Asiakaspalvelumme palvelee, kun haluat:
  • - Tietoa tilauksesi tilasta
  • - Esittää kysymyksiä tilauksestasi

Asiakaspalvelun tavoitat parhaiten sähköpostilla:
asiakaspalvelu@taloon.com
Myymälät
EtusivuPihakoneetLumilingot0 tuotetta ryhmässä:

Honda lumilingot

Honda-lumilingot ovat kestäviä, suorituskykyisiä ja helposti hallittavia. Niiden parhaimpiin ominaisuuksiin kuuluvat korkea ja leveä linkopesä, näppärä työvalo sekä kookas teräksinen syöttökierukka, jolla raskaat ja paksutkin lumikerrokset katoavat vaivatta. Lumilingoissa on Hondan taloudellinen ja kestävä GX-moottori, joka takaa huolettoman käytön. Lumilinkojen pyörät ja telat on suunniteltu liikkumaan vaivattomasti kaikenlaisissa olosuhteissa. Linkojen valaistukseen on panostettu, jotta lumityöt onnistuvat ilman vaikeuksia myös pimeällä. Suuressa osassa Hondan lumilingoista on lisäksi kätevä sähköinen ohjauspaneeli, josta voi näppärästi ohjata heittotorven heittosuuntaa, -kulmaa sekä -etäisyyttä. Tämä helpottaa olennaisesti lumitöitä erilaisissa paikoissa. Taloon.comin valikoimasta löydät tehokkaat Honda-lumilingot - valitse omasi!

Onko valintasi järeä telamalli vai ketterä pyörämalli?

Hondan valikoimasta löytyy tela- ja pyörämallin lumilinkoja. Järeät telavetoiset lumilingot mahdollistavat muun muassa kerroksittain työskentelyn, ja ne soveltuvat lumitöihin vaativissa olosuhteissa. Pyörävetoisten linkojen etuna on hyvä ajettavuus, kevyt käsittely ja helppo työskentely ahtaissa paikoissa. Kaikista malleista löytyy leveä ja korkea linkopesä. Voimanlähteenä toimii tehokas 4-tahtimoottori. Suuri osa lumilingoista on varustettu lisäksi kätevällä sähkökäynnistyksellä. Järeimmissä malleissa on portaattomasti toimiva, hydrostaattinen voimansiirto telastoon, mikä luo mainiot edellytykset raskaan lumen siirtoon.

Innovatiiviset lumilingot pitkän ja jatkuvan kehityksen tuloksena

Innovatiiviset ja teknisesti kehittyneet Honda-lumilingot tekevät lumenluonnista vaivatonta ja tehokasta. Lumilingot on luotu työskentelyyn kovissa olosuhteissa ja erilaisissa ympäristöissä. Honda on kehittänyt lumilinkoja jo pitkä ajan ja kehittää niistä aina vaan parempia. Uusimmat mallit ovat entistäkin helppokäyttöisempiä, ympäristöystävällisempiä sekä turvallisempia käyttää. Kaikille Hondan lumilingoille on yhteistä korkea laatu ja luotettavuus, joilla on saavutettu myös käyttäjien luottamus. Osta oma Honda-lumilinkosi näppärästi netistä!

Lue lisää ▼
Ei tuotteita.
Tuotteet:
Suodattimet:
Järjestä: Nimen mukaan Järjestä: Hinnan mukaan
0.00