Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön sivustollamme. Kun käytät sivustoamme ja palveluitamme, käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti. Lisätietoja

Selvä
Puhelinmyynti 010 440 9200 8.30-19.30 (10.00-18.00)
Itsenäisyyspäivänä 6.11 SULJETTU
Arkisin 8.30-19.30
Lauantaisin 10.00-18.00
Hei!
Asiantuntijamme palvelevat Sinua mielellään.
010 440 9200
Asiakaspalvelu (jo tehdyt tilaukset):
asiakaspalvelu@taloon.com
Suljettu 10.5.
Myymälä Tammisto Vantaa
010 440 9205
15.12 suljettu inventaarion vuoksi
Arkisin 10.00-20.00
Lauantaisin 10.00-18.00
Pyhäinpäivänä 3.11. suljettu
Suljettu 10.5.
Tammiston kauppatie 18 (ent. Valimotie 18) 01510 Vantaa
Tervetuloa!
EtusivuTuotemerkit0 tuotetta ryhmässä:

HotSpot

Arkihuolesi kaikki heitä… Ulkoporealtaassa rentoudut perheesi tai ystäviesi kanssa, vaikka pakkanen paukkuu vieressä. Suomalaisiin olosuhteisiin soveltuvat HotSpot -altaat kestävät jokapäiväistä käyttöä ja ovat helppohoitoisia sekä energiatehokkaita. Vuosittainen huollontarve on vähäistä, mutta jos sitä tarvitaan, sitä löytyy. Valitse omiin tarpeisiisi sopiva allasmalli HotSpotin mallistosta ja anna veden porista. Osoite on tietysti Taloon.com!

HotSpot – kaikille, kaikkialla

Kun alat suunnitella ulkoporealtaan hankintaa, homma voi lähteä liikkeelle siten, että mietit ensin, montako istuma- ja makuupaikkaa siihen haluat – tähän vaikuttaa tietysti myös tilan koko ja se, mihin haluat altaan sijoittaa. Samassa yhteydessä voit myös pohtia altaan kansi- ja porrasratkaisuja sekä mahdollista altaan yhteydessä olevaa medialaitteistoa. Kun nämä ajatukset alkavat selkiytyä, voi olla tietysti syytä vertailla hintoja. Tässä vaiheessa yhtälön vastaukseksi saadaan usein HotSpot, jonka erikokoiset altaat ovat ulkoporealtaiden aatelia edullisuudestaan huolimatta. Hotspotin tuoteperheestä löytyy allasmalleja, joissa voidaan kaksistaan nautiskella monipuolisesta vesihieronnasta – toisaalta on olemassa malleja, joissa pystyy kylpemään samanaikaisesti vaikka pk-yrityksen koko henkilökunta.

HotSpot on ilo silmälle ja lihaksille

HotSpotin tyylikkäästi muotoiltuja malleja on saatavana erivärisinä ja erilaisten lisävarusteiden kera. Tarvittaessa voit tehdä porealtaastasi vaikka multimediakeskuksen, jossa voit yksin rentoutuessasi kuunnella kaiuttimista luonnon ääniä, mutta kavereiden kanssa jyräyttää Judas Priestin soimaan. Porealtaassa siis mieli rentoutuu ja keho vetreytyy, kun monipuoliset hierontamekanismit työskentelevät lihastesi kimpussa. HotSpot-altaat eivät mässäille sähköllä eivätkä vedellä. Vesi kuumenee energiatehokkaasti HotSpotin valmistajan, HotSpringin, erityisen EnergySmart-järjestelmän ansiosta, ja vettä ei tarvitsee vaihtaa kuin muutaman kerran vuodessa tehokkaiden puhdistusmekanismien huolehtiessa veden kirkkaudesta. Kaiken lisäksi kestävät ja tyylikkäät materiaalit kestävät vuodesta toiseen Suomen vaihtelevissa olosuhteissa. Ulkoporealtaiden lisäksi voit olla kiinnostunut muistakin terassille ja pihalle sijoitettavista tuotteistamme. Tarkista siis esimerkiksi kylpyammeet ja puutarhakalusteet.

Lue lisää ▼
Ei tuotteita.
Tuotteet:
Suodattimet:
Järjestä: Nimen mukaan Järjestä: Hinnan mukaan
0.00