Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön sivustollamme. Kun käytät sivustoamme ja palveluitamme, käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti. Lisätietoja

Selvä
Puhelinmyynti 010 440 9200 8.30-19.30 (10.00-18.00)
Arkisin 8.30-19.30
Lauantaisin 10.00-18.00
Lauantaina 18.8. suljettu
Hei!
Asiantuntijamme palvelevat Sinua mielellään.
010 440 9200
Asiakaspalvelu (jo tehdyt tilaukset):
asiakaspalvelu@taloon.com
Suljettu 10.5.
Myymälä Tammisto Vantaa
010 440 9205
Arkisin 10.00-20.00
Lauantaisin 10.00-18.00
Lauantaina 18.8. suljettu
Suljettu 10.5.
Tammiston kauppatie 18 (ent. Valimotie 18) 01510 Vantaa
Tervetuloa!

Höylätty tervaleppä

Höylätty tervaleppä on monenlaiseen rakentamiseen sopivaa puuta. Kaikista parhaiten se sopii kuitenkin laudelaudaksi, jolla saat laatua ja kauneutta kotiisi. Tervalepän valitsijat eivät joudu pettymään, sillä se näyttää hyvältä vielä vuosien päästäkin. Kaikenlainen muukin höylätty puutavara voisi uudistaa sinunkin kotiasi. Tervetuloa tutustumaan valikoimaan!

Höylätty tervaleppä on omiaan saunaan

Höylättyä tervaleppää voi käyttää monessakin kohteessa, mutta parhaiten se sopii saunan lauteiden puuksi. Siinä on kaunis sävy ja se on puuta, joka kestää niin kuumuutta kuin kovaakin käyttöä. Voit rakentaa koko saunasi tervaleppää käyttäen. Siitä saat esimerkiksi sievät kaiteet ja askelmat saunaan. Voitpa myös rakentaa saunaan penkin höylätystä tervalepästä. Toki tervaleppä sopii muihinkin rakennelmiin, mutta parhaiten sen ominaisuudet ja ulkonäkö toimivat saunassa. Vain mielikuvituksesi on rajana, kun olet rakentamassa itsellesi ja perheellesi uutta saunaa tai kun remontoit jo olevassa olevaa. Tutustu siis koko valikoimaan ja suunnittele unelmiesi sauna, joka on tehty höylätystä tervalepästä. Sinun apunasi toimii tietenkin Taloon.com!

Höylätty tervaleppä on kaunis materiaali

Höylätty tervaleppä on erittäin näyttävä ja kaunis materiaali, jolla saa tuotua arjen luksusta niin saunaan kuin muuallekin kotiin. Sen kestävät ominaisuudet ja upea väri takaavat käyttäjän tyytyväisyyden. Hommaa siis sinäkin omasi Taloon.comista. Muista, myös että saat samalla kaikki tarvitsemasi työtarvikkeet, joilla hommat kuin hommat sujuvat sukkelaan. Mikä parasta, me toimitamme puutavaran näppärästi haluamaasi osoitteeseen, joten säästyt materiaalien turhalta edestakaiselta kuskailulta. Siispä tervetuloa tekemään edullisia ostoksia verkkokauppaamme!

Lue lisää ▼
Ei tuotteita.
Tuotteet:
Suodattimet:
Järjestä: Nimen mukaan Järjestä: Hinnan mukaan
0.00