Hyttysverkot tuuletusikkunaan

Tuuletusikkunaan asennettu hyttysverkko pitää hyttyset ja muut pienet hyönteiset tehokkaasti loitolla. Varsinkin kesäaikaan suojaava suodatinkangas tai tarranauhalla varustettu hyttysverkko on hyvä olla kaikissa rakennuksen ikkunoissa, joita avataan säännöllisesti. Unohda valvotut yöt ja kutisevat puremat - tilaa sopiva hyttysverkko netistä vielä tänään!

Hyttysverkko takaa rauhalliset yöunet ympäri vuoden

Erilaiset hyttyset ovat olennainen osa Suomen kesää, mutta varsinkin maaseudulla ja mökillä verta imevät itikat voivat muodostua nopeasti riesaksi. Heti kun kodin ovia ja ikkunoita avataan, hyönteiset löytävät tiensä sisätiloihin. Jokainen, joka on viettänyt yön samassa huoneessa yhden tai useamman hyttysen kanssa tietää, että pienestä koostaan huolimatta inisevät seuralaiset voivat kiristää hermoja nopeastikin. Onneksi tähän arjen pikkupulmaan on olemassa helppo mutta tehokas ratkaisu: hyttysverkko. Valikoimamme hyttysverkon kiinnittäminen tuuletusikkunaan onnistuu kätevällä tarranauhakiinnityksellä. Tarranauha tulee hyttysverkon mukana, joten paketissa on kaikki, mitä asentamiseen tarvitset.

Osta hyttysverkko tuuletusikkunaan Taloon.comin laajasta valikoimasta

Vaihtoehtoisesti voit suojata talosi myös tuuletusikkunaan kiinnitettävällä suodatinkankaalla. Se pysäyttää tehokkaasti hyttysten lisäksi myös mahdollisen siitepölyn, katupölyn ja merkittävän osan terveydelle haitallisista pienhiukkasista. Suodattimen tehokkuus perustuu suodatinmateriaalin kuiduissa olevaan pieneen sähkövaraukseen, joka mahdollistaa epäpuhtauksien erittäin korkean erotusasteen. Kuidut vetävät sisälle johdettavasta ulkoilmasta epäpuhtaudet kiinni itseensä magneetin tavoin. Samalla ilma pääsee kulkemaan vapaasti, mikä takaa sisätilojen riittävän ilmanvaihdon. Suodatinkankaan etu on, että se voidaan leikata saksilla juuri omaan ikkunaan sopivaksi. Sinun ei tarvitse kuin mitata ikkuna, leikata sopivan kokoinen pala suodatinkangasta ja kiinnittää se tarrateipin avulla ikkuna-aukkoon. Parhaiten se onnistuu, jos pyörität kangaspalan rullalle ja aloitat kiinnityksen alhaalta ylöspäin. Onko sopiva tuote jo löytynyt? Älä enää aikaile, vaan klikkaa tilaus matkaan!

Lue lisää ▼
TUOTTEET:
Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:
Postinumero