Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön sivustollamme. Kun käytät sivustoamme ja palveluitamme, käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti. Lisätietoja

Selvä
Puhelinmyynti 010 440 9200 8.30-19.30 LA 10-18 SU 12-18
Arkisin 8.30-19.30 Lauantaisin 10.00-18.00 Sunnuntaisin 12.00-18.00
Pe 25.10. klo 8.30-16 29.5. 8.30-14.00 Tiistaina 19.11. suljettu
Hei!
  • Myyntipalvelumme palvelee,
    kun haluat:
  • - Tilata tuotteen puhelimitse
  • - Lisätietoja tuotteesta
010 440 9200

Asiakaspalvelu:
Avoinna arkisin 10.00-15.00

Tiistaina 19.11. suljettu.
Keskiviikkona 29.5. ja Helatorstaina 30.5. asiakaspalvelu suljettu
  • Asiakaspalvelumme palvelee, kun haluat:
  • - Tietoa tilauksesi tilasta
  • - Esittää kysymyksiä tilauksestasi

Asiakaspalvelun tavoitat parhaiten sähköpostilla:
asiakaspalvelu@taloon.com
Myymälät
Palvelemme Arkisin 10.00-20.00 Lauantaisin 10.00-18.00
Pitkäperjantaina 19.4. sekä
Toisena pääsiäispäivänä
Ma 22.4. myymälä on suljettuna
tammisto@taloon.com Tammiston kauppatie 18 (ent. Valimotie 18) 01510 Vantaa
Tervetuloa!
Valtaosa postipaketeista kulkee normaalisti: seurantamme mukaan tällä viikolla saapuneet paketit olivat matkalla keskimäärin 1,5 arkipäivää. Osassa paketeissa muutaman päivän viiveitä.
EtusivuTuotemerkit0 tuotetta ryhmässä:

Iglusauna

Iglusauna on visuaalisesti näyttävä, päreistä tehty ulkosauna, jonka persoonallinen ulkomuoto muistuttaa nimensä mukaisesti iglua. Innovatiivinen uutuustuote Virosta tarjoaa ainutlaatuisen löylykokemuksen kaikenikäisille saunojille. Taloon.comista saat tunnelmalliset Iglusaunat useissa eri kokoluokissa, väreissä ja erilaisilla lisävarusteilla huippuhintaan. Selaile nyt valikoimaamme ja löydä oma saunasuosikkisi vielä tänään!

Tunnelmallinen Iglusauna vie saunomisen uudelle tasolle

Iglusaunassa perinteet ja uudenaikainen design yhdistyvät ainutlaatuisella tavalla. Kuperanmuotoisen pihasaunan ulkoseinä on kaunista kuusipärettä ja sisäseinä haapapärettä. Yhden saunan tekoon tarvitaan yli 2500 huolella veistettyä pärettä, joista kukin sovitetaan paikalleen käsin. Saunoja on saatavilla kolmessa eri kokoluokassa: single, double ja triple. Kompakti single-sauna koostuu pelkästä löylytilasta, johon mahtuu kerralla maksimissaan neljä saunojaa. Kaksiosainen Iglusauna double puolestaan sisältää kuuden hengen löylyhuoneen lisäksi pukuhuoneen. Kyseessä on siis erinomainen valinta suuremmalle perheelle tai innokkaalle saunojalle. Eikö sekään vielä riitä? Valikoiman suurin sauna on kolmiosainen triple-malli. Se on nimensä mukaisesti kolmiosainen sauna, jossa on reilun kokoisen löylyhuoneen lisäksi myös erillinen pukuhuone ja pesutila. Yhteistä kaikille saunoille on erinomainen löylykokemus, joka syntyy päreseinien, kuperan muodon ja erinomaisen ilmanvaihdon yhteisvaikutuksesta.

Osta Iglusaunat kätevällä toimituksella Taloon.comista

Erilaisten kokojen lisäksi Iglusauna-tuotesarjassa on huomioitu myös käyttäjien yksilölliset makutottumukset. Ulkoseinää myydään neljässä upeassa värissä: luonnollinen, pähkinä, ebenpuu tai kastanja. Sisäseinien kaksi värivaihtoehtoa ovat luonnollinen tai savusaunan musta. Jos haluat tuoda saunaasi todellista luksuksen tuntua, sekin toki onnistuu. Voit hankkia saunaasi erilaisia lisävarusteita, kuten tunnelmalliset LED-valot, selkänojan tai jalkapenkin. Muita mahdollisia ekstroja ovat vedenlämmitin ja piippuverkko. Normaalisti jokainen toimitus sisältää laadukkaan kiukaan kivineen ellei tuotteen kohdalla toisin mainita. Kun sauna on pystytetty voitkin laittaa saunajuomat viilenemään ja kiukaan lämpiämään. Tere tulemast!

Lue lisää ▼
Ei tuotteita.
Tuotteet:
Suodattimet:
Järjestä: Nimen mukaan Järjestä: Hinnan mukaan
0.00