Taloon.comin How To asenusvideot by Biisonimafia

How To -asennusvideot By Biisonimafia

Taloon.comin ja Biisonimafian yhteistyön tuloksena on sarja How To -asennusvideoita, joissa Biisonimafian rautaiset ammattilaiset opastavat, ohjeistavat ja neuvovat miten asennat Taloon.comista ostamasi tuotteen helposti ja turvallisesti. Saat vinkkejä ammattilaisen opastuksella myös siihen mitä ei missään nimessä kannata tehdä.

Ota sivu seurantaan, uusia asennusvideoita tulossa taas pian!

Jakso 20 - Traeger-pellettigrillit testissä

Tässä kesän viimeisessä How To-videossa keskitytään jälleen parhaimpaan kesäaktiviteettiin eli grillaamiseen! Tällä kertaa Jannella on testissä Traegerin pellettigrilli sekä pieni ja pippurinen Ranger pellettigrilli, jonka voi napata vaikka matkalle mukaan! Mitähän kivaa tänään grillataan?

How To-videot jäävät pienelle tauolle tämän videon myötä, mutta palaamme jälleen syksyllä uusin tuottein ja mielettömien testien kera - jäähän kuulolle!

Tutustu jaksossa mukana oleviin tuotteisiin >>

Traeger

Jakso 19 - Siirtonurmen asennus

How to -videoissa jatketaan kesäistä teemaa, kun Janne pääsee asentamaan Finnurmen siirtonurmea upeisiin maisemiin. Mitä pohjatöitä siirtonurmen asentaminen vaatii? Entä millaista on siirtonurmen hoitaminen? Tässä jaksossa selviää kaikki tarpellinen (ja vähän myös tarpeetonkin) siirtonurmeen liittyen!

Tutustu jaksossa mukana olevaan tuotteeseen >>

Finnurmi

Jakso 18 - Terassimaton testaus

Tässä jaksossa tutustutaan Balkonserin Dry Step® Termomattoon. Mihin kaikkialle termomattoa voikaan käyttää? Terassimatto, parvekematto, matto veneeseen... Kyllä Janne tälle matolle käyttöä keksii! Jaksossa selviää myös, mitä kaikkea termomatto kestää - jotenkin tähän liittyy myös moottoripyörä ja liekinheitin.

Tutustu jaksossa mukana olleisiin tuotteisiin >>

Balkonser

Jakso 17 - Katepal-huopakaton asennus ja testaus

Tässä jaksossa kunnostetaan huopakattoa Katepal-kumibitumikatteella. Miten kattohuopa asennetaan? Ja mikä tärkeintä, mitä kaikkea palahuopa kestää?

Tutustu jaksossa mukana olleisiin tuotteisiin >>

Katepal

Jakso 16 - Puzer Aino -keskuspölynimurin asennus

Tässä jaksossa selviää, kuinka helppoa on uuden Puzer Aino -keskuspölynimurin asennus vanhan keskuspölynimurin tilalle. Asentamisen jälkeen Janne pääsee vertailemaan keskuspölynimurin tehoa perässä vedettävään pölynimurin tehoon.

Tutustu jaksossa mukana olleisiin tuotteisiin >>

Puzer

Jakso 15 - Schneiderin upotettava USB-pistorasia

Tässä jaksossa riittää virtaa kun Janne pääsee tutustumaan Schneider Electric usb pistorasioihin! Minne kaikkialle talossa (tai talon ulkopuolella Jannen tapauksessa) usb-pistorasioita voikaan asentaa?

Tutustu jaksossa mukana olleisiin tuotteisiin >>

Schneider Electric

Jakso 14 - Vinyylilattian asennus ja testaus

Tässä jaksossa tutustutaan vinyylilankun asennukseen. Mitä kaikkea tulee ottaa huomioon vinyylilattian asennuksessa? Entä miten vinyylilattiaa hoidetaan? Myös tässä jaksossa nähdään Jannen legendaarisia testejä - miten vinyylilankku kestää esimerkiksi koiran kynsien lisäksi koiran hampaita?

Tutustu jaksossa mukana olleisiin tuotteisiin >>

Habitas Flooring

Jakso 13 - Hiili- ja kaasugrillin asennus

Janne on paiskinut kovasti töitä, joten on taas aika syödä ja grillata! Tämän jakson tähtinä on Char-Broilin kamadogrilli ja kaasugrilli, jossa on 4 poltinta. Miten Char-Broil Kamander -hiiligrilli oikein toimii käytännössä? Ja mitä kaikkea mahtuukaan grillaamaan jykevän kokoisessa Char-Broil Professional 4600s -kaasugrillissä? Tämä jakso saa grillikuumeen nousemaan ja veden kielelle!

Tutustu jaksossa mukana olleisiin tuotteisiin >>

Char-broil grilli

Jakso 12 - Wallas-mökkilämmittimen asennus

Suomen kesässä on varmaa vain se, että mikään ei ole varmaa. Ainakaan säiden suhteen. Tässä jaksossa asennetaan mökille Wallas kevytpolttoöljylämmitin niiden vähemmän helteisten päivien varalle. Janne näyttää, kuinka helppo mökkilämmitin on asentaa - ja vielä helpompaa käyttää!

Tutustu jaksossa mukana olleisiin tuotteisiin >>

Wallas

Jakso 11 - Gardena-robottiruohonleikkurin asennus Ja testaus

How To-sarja jatkuu kesäisellä teemalla, kun Janne saa käsiinsä Gardenan robottiruohonleikkurin! Tässä jaksossa perehdytään robottileikkurin sielunelämään ja käyttöön - unohtamatta testejä! Kumpi onkaan fiksumpi, Janne vai robottiruohonleikkuri?

Tutustu jaksossa mukana olleisiin tuotteisiin >>

Gardena

Jakso 10 - Jeremias-valmispiipun asentaminen

Edellisen jakson grillaamisen ja syömisen jälkeen pitää tottakai päästä saunaan - se vain täytyy rakentaa ensiksi! Tässä How To-jaksossa Janne asentaa Jeremiaksen valmispiipun pihasaunaan - mitä tulee ottaa huomioon kun asennetaan teräspiippu? Entä kumpi kestää pidempään saunomista, Janne vai Jeremias teräspiippu

Tutustu Jeremias-valmispiippuihin >>

Jeremias

Jakso 9 - Mustang-pellettigrillin käyttö

Tässä jaksossa Janne tutustuu Mustang grilliin - ja nimenomaan pellettigrilliin. Miten onnistuu grillillä savustaminen? Taipuuko pellettigrilli pulled porkin lisäksi Jannen lempiherkun eli karkkien savustamiseen? Mitä kaikkea muuta Mustang-pellettisavustimella voikaan oikein tehdä?

Tutustu Mustang-pellettigrilliin >>

Mustang

Jakso 8 - Polttava ja pakastava Separett-WC

Tässä jaksossa Janne asentaa Separett käymälät. Työn alla on sekä polttava että pakastava wc, ja pohdintaa aiheuttaa etenkin pakastavan käymälän käyttö sekä asennuspaikka. Mitä on syytä muistaa Separettin käymälöiden käytössä ja asennuksessa?

Tutustu Separettin kuivakäymälöihin >>

Separett

Jakso 7 - Elfan liukuoven asennus

Edellisessä jaksossa asennettiin Elfan hyllyjärjestelmä ja tässä jaksossa hyllyjärjestelmään asennetaan myös Elfan liukuovet. Tiesitkö, että Elfalta saa liukuovet mittojen mukaan? Janne pääsee myös testaamaan liukuovien hidastimen toimintaa sekä kantokykyä - kestääkö liukuovi miehen painon? Katsomalla tämän jakson se selviää!

Tutustu Elfan mittatilausliukuoviin >>

Elfa

Jakso 6 - Elfan säilytysjärjestelmän asennus

Tässä jaksossa Janne asentaa Elfan hyllyjärjestelmän. Samalla tulee testattua Elfan kestävyyttä - osansa Jannen testeissä saa esimerkiksi riippukisko, lankahyllyn kannatin ja vaatetanko. Entä osaako Janne asentaa Elfan säilytysjärjestelmään korit ja kenkähyllyt niin, että niistä ei tipu tavarat lattialle? Se selviää tässä jaksossa!

Tutustu Elfan Décor-hyllyjärjestelmään >>

Elfa

Jakso 5 - Kekkilän kompostikäymälän asennus

Millainen on Jannen unelmien ulkohuussi? Se selviää tässä How To -jaksossa, kun Janne päästetään irti ja asentamaan Kekkilän kompostoivaa käymälää Lillevillan puuceehen. Samalla nähdään, kuinka Kekkilän kompostoiva huussikäymälä toimii ja mitä kompostille tapahtuu käymälän tyhjentämisen jälkeen. Jannen käsissä huussista syntyy unelmien mökki wc, joskin hieman erilainen sellainen.

Tutustu Kekkilän kompostoivaan huussikäymälään >>

Biolan

Jakso 4 - WC mökille - Kompostikäymälä vai polttava käymälä?

Tässä How To -videossa asennetaan mökkeihin soveltuvat käymälät, Biolanin kompostikäymälä ja Cinderella Comfort polttava käymälä. Miten kompostikäymälä toimii, ja miten se asennetaan mökin puuceehen? Entä millä tapaa polttava wc Cinderella Comfort otetaan käyttöön?

Tutustu Biolanin eco-kompostikäymälään >>

Biolan

Tutustu polttavaan Cinderella Comfort -kuivakäymälään >>

Cinderella Comfort

Jakso 3 - Biolan-kompostorin käyttöönotto

Tämän kertaisessa How To -jaksossa on aiheena kompostorin käyttö ja biojätteen lajittelu. Jannen opastuksella päästään tutustumaan Biolan pikakompostori 220 econ sielunelämään. Mitä lämpökompostorin käyttö vaatii? Miten pikakompostoria hoidetaan? Entä haiseeko kompostointi? Tämän videon katsomalla se selviää!

Tutustu Biolanin 220 eco -kompostoriin >>

Biolan

Jakso 2 - Svedbergsin suihkun ja kylpyhuonekalusteiden asennus

Tässä jaksossa sisustetaan kylpyhuone Svedbergsin kylpyhuonekalusteilla. Osaako Janne asentaa pesuhuoneen kaapit Svedbergsin helpolla asennusmekanismilla? Entä miten toimii kylpyhuoneen valaistus peilikaapin säädettävällä valolla? Kylpyhuoneremontti ei ole ikinä ollut näin helppoa!

Tutustu jaksossa mukana olleisiin tuotteisiin >>

Svedbergs

Jakso 1 - Terassin Rakennus Cent-komposiittilaudasta

Ensimmäisessä How To -jaksossa Janne asentaa komposiittiterassin ja testaa materiaalin kestävyyttä uskomattomilla testeillään. Millaiset välit koolauksessa tulee olla tai miten hyvin komposiittiterassilta irtoaa grillijuhlissa tippuneet sinapit seuraavana aamuna?

Tutustu jaksossa mukana olleisiin tuotteisiin >>

Cent-listat

Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:
Postinumero