Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön sivustollamme. Kun käytät sivustoamme ja palveluitamme, käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti. Lisätietoja

Selvä
Puhelinmyynti 010 440 9200 8.30-19.30 (10.00-18.00)
Arkisin 8.30-19.30
Lauantaisin 10.00-18.00
Lauantaina 18.8. suljettu
Hei!
Asiantuntijamme palvelevat Sinua mielellään.
010 440 9200
Asiakaspalvelu (jo tehdyt tilaukset):
asiakaspalvelu@taloon.com
Suljettu 10.5.
Myymälä Tammisto Vantaa
010 440 9205
Arkisin 10.00-20.00
Lauantaisin 10.00-18.00
Lauantaina 18.8. suljettu
Suljettu 10.5.
Tammiston kauppatie 18 (ent. Valimotie 18) 01510 Vantaa
Tervetuloa!

Taloon.comin palvelumyymälässä Drop-allas!

Kaikkea kesään Tammiston palvelumyymälästä!


Uudistetussa pihamyymälässä esillä mm. kasvihuoneita, pieniä piharakennuksia, aitoja, pihagrillejä, pihakiviä ja upea pisaranmuotoinen Drop-allas. Uutuutena mm. todella mielenkiintoinen päreverhoiltu Iglusauna. Paikan päällä pääset ihastelemaan myös Lakan pihakiviä, Ecoteco huussia, sekä tunnelmoimaan miltä tuntuisi viettää kesäiltaa oman Siesta-lasiterassin suojissa.

Tule tutustumaan Weberin uudistuneeseen grillivalikoimaan!
Pohjoismaiden suosituimman grillibrändin uutuustuotteet nyt esillä Tammiston myymälässä.
Tarjolla takuuvarmoja grillikateuden aiheuttajia kaikilla herkuilla sekä tottakai ikisuosikkeja; pallogrillejä.
Voit tutustua Weberin komeaan valikoimaan myös täällä.

Myös allasosastomme on uudistunut!
Tule tarkastamaan esim. tämä Kiramin palju. Tässä kylpytynnyrissä on tyyliä ja halkaisijakin kaksi metriä, eli tähän mahtuu isompikin porukka lillumaan.
Tai miltä kuulostaisi alta valaistu kylpytynnyri? Tule katsomaan, sekin on esillä Tammistossa! Ja samalla kannattaa tutustua ainakin ulkoporealtaisiin.
Maksimoi rentous omalla takapihallasi ja hanki ikioma kuplakylpy hemmottelevilla ominaisuuksilla koko perheen iloksi!

Nämä ja paljon muuta kodinrakentamiseen ja remontointiin löydät Tammiston palvelumyymälästä - lämpimästi tervetuloa!

Taloon.com Palvelumyymälä Vantaan Tammistossa

Yhteystiedot
Tammiston kauppatie 18
(ent. Valimotie 18)
01510 Vantaa
010 440 9205 (8,4 snt/min)
tammisto@taloon.com
Avoinna
Arkisin10:00-20:00
Lauantai10:00-18:00
SunnuntaiSULJETTU
Lauantaina 18.8.SULJETTU

Taloon.com Palvelumyymälä on verkkokaupan luonteva osa, jossa painopiste on ammattitaitoisen myyjän asiantuntemusta vaativissa tuotteissa kuten ovissa ja ikkunoissa, joissa pääyhteistyökumppaneina toimivat Kaskipuu sekä Pihla-ikkunat. Palvelumyymälästä saat myös huippusuositut ja edulliset autotallit - Taloon.com Timburg -mallit ja niin autotalleihin kuin pientaloihin meiltä löytyy Ruukin kattojen näyttävä esittely. Lisäksi myymälässä on parhaat työkalut johtavilta työkaluvalmistajilta, kuten Bosch, Ryobi, Festool ja AEG.

Esillä on myös McCullochin suurnäyttely ajoleikkureita, uusimmmista robottiruohonleikkureista mm. Robomowin uutuudet, joista Palvelumyymälässä ainoana Suomessa myös ammattilaisten valikoima. Tarjolla on laaja valikoima grillejä, esimerkiksi suomalaisten kestosuosikki Landmann sekä maailman huippuravintoloiden suosituin grilli - Big Green Egg. Painepesureista löytyy parhaiden merkkien suosituimmat uutuudet Kärcheriltä ja Nilsfiskiltä. Allasosastolla pääset tutustumaan Suomen suosituimman kylpytynnyrivalmistajan Kiramin malleihin ja ulkoallaspuolella pääset tutustumaan Novitekin altaisiin.

Lämmityksen ja sähkön osalta esillä on myös parhaat merkit ja mallit kuten Purmo, Ensto, Devi, Jäspi ja Vallox. Takkoihin ja lämmitykseen löytyy SVT:n takat sekä huippusuositut Jeremiaksen hormit.

Portaissa edustettuina ovat Suomen suosituin puuporrasvalmistaja Lappiporras sekä Euroopan suurin valmisportaiden valmistaja Fontanot, jolla myös Arke-brändi esillä.

Piharakennuksissa Luoman puutuotteen sekä Honkarakenteen mallistojen osalta sinua palvelevat asiantuntijamyyjämme.

Myyjämme ovat rakentamisen, sisustamisen ja remontoinnin ammattilaisia ja heidän avullaan asiakas voi valita juuri parhaiten hänelle sopivat tuotteet joko suoraan varastosta tai toimitusmyyntinä kohteeseen.

Taloon.com palvelumyymälä toteuttaa yhtiön verkkokaupan periaatetta:
Saman saat kalliimmalla muualta.


Timburg Jeld-Wen Purmo Ensto Adax Ryobi Vallox Pihla DEVI Jäspi Big Green Egg Kärcher Nilfisk McCulloch Bosch Robomow Kaskipuu Kirami Lappiporras Ruukki
0.00