Insuplast IV-eristeet

Taloon.comista saat parhaimmat Insuplast IV-eristeet, jotka asennetaan ilmanvaihtoputkien ympärille. Eristäminen on erittäin tärkeää, koska muuten sisääntuleva ilma on liian kylmää ja tilassa käy veto. Insuplastin IV-eristeiden kanssa ei ole tätä vaaraa, vaan ne ovat laatutavaraa parhaimmillaan. Taloon.comista löydät myös ilmanvaihtokanavat. Tutustu laajaan valikoimaamme ja rakenna kodistasi lämpöinen paikka asua!

Taloon.comin Insuplast IV-eristeet ovat laatutuotteita

Ilmanvaihtoeristettä käytetään ilmanvaihtoputkiin. Hyvälaatuinen eriste takaa lämpimän tilan, jossa ei käy vetoa. Ilmanvaihdolla on tärkeä osa toimivassa kodissa ja yleisissä tiloissa. Taloon.com on todella tunnettu laadukkaista tuotteistaan, joten verkkokaupasta tilatessasi et joudu kamppailemaan huonoista eristeistä syntyvien ongelmien kanssa. Kaikki Insuplastin eristeet ovat niin hyvää laatua, ettei niiden kanssa tarvitse olla pulassa pitkiin aikoihin asentamisen jälkeenkään. Ne eivät tuota pölyä, ja ovat tunnetusti helppoja asentaa. Kuidut on myös sidottu toisiinsa ilman kemiallisia sideaineita. Ympäristöystävällisyys on siis otettu huomioon. Kemiallisten sideaineiden käyttämättömyys takaa myös sen, ettei eristeiden käsittelystä pitäisi aiheutua iho-oireita.

Insuplast IV-eristeet on helppo asentaa

Insuplast IV-eristeet ovat tunnettuja helppoasenteisuudestaan. Niissä ei ole käytetty kemiallisia sideaineita, joten ne eivät ärsytä ihoa. Ne valmistetaan halkaisemattomina ja ne ovat elastisia. Tämä mahdollistaa kanavaeristeen asentamisen samaan aikaan ilmastointikanavien asennuksen kanssa. Tämä takaa myös sen, ettei eristystä tarvitse korjailla jälkeenpäin ja sen, että lopputulos on mahdollisimman energiatehokas. Saumat ovat niin sanottuja puskusaumoja, joten niitä ei tarvitse myöskään teippailla jälkikäteen. Taloon.comista saat myös ilmastointiputket ja -osat , jotta saat hoidettua remonttisi kokonaisvaltaisesti. Kaikki tarvikkeet saat yhdestä ja ainoasta osoitteesta, joka on tietysti Taloon.com. Klikkaa itsesi ostoksille ja saat hoidettua remonttisi näppärästi!

Lue lisää ▼
Tämän tuoteryhmän tuotteet ovat saaneet asiakkailtamme keskimäärin 4.5 tähteä. Tuotearvosteluja on 20.
Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:
Postinumero