Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön sivustollamme. Kun käytät sivustoamme ja palveluitamme, käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti. Lisätietoja

Selvä
Puhelinmyynti 010 440 9200 8.30-19.30 LA 10-18 SU 12-18
Arkisin 8.30-19.30 Lauantaisin 10.00-18.00 Sunnuntaisin 12.00-18.00
Itsenäisyyspäivänä 6.12. suljettu 29.5. 8.30-14.00 Tiistaina 19.11. suljettu
Hei!
  • Myyntipalvelumme palvelee,
    kun haluat:
  • - Tilata tuotteen puhelimitse
  • - Lisätietoja tuotteesta
010 440 9200

Asiakaspalvelu:
Avoinna arkisin 9.00-15.00

Itsenäisyyspäivänä 6.12. suljettu

  • Asiakaspalvelumme palvelee, kun haluat:
  • - Tietoa tilauksesi tilasta
  • - Esittää kysymyksiä tilauksestasi

Asiakaspalvelun tavoitat parhaiten sähköpostilla:
asiakaspalvelu@taloon.com
Myymälät
EtusivuTuotemerkit3 tuotetta ryhmässä:

iRobot

Irobot hoitaa kodin siivouksen puolestasi! Näppärän kokoinen robotti-imuri osaa navigoida vaivattomasti huonekalujen alle sekä esteiden ympäri ja kerää talteen lattialla olevan pölyn, karvat ja lian. Mikä parasta, voit käynnistää imurin mobiilisovelluksen avulla myös silloin, kun et ole itse paikalla. Haluatko sinäkin apua siivoukseen? Tilaa nyt oma Irobot-merkin tuotteet huippuedulliseen hintaan Taloon.comista!

Irobot tekee siivoamisesta hauskaa ja vaivatonta

Irobot kuuluu maailman johtaviin robotti-imureiden valmistajiin. Tämä ei ole yllättävää, sillä yritys on toiminut alansa pioneerina jo yli 25 vuoden ajan. Vuosikymmenien saatossa Irobot on myynyt maailmanlaajuisesti hurjat 15 miljoonaa robottia - eikä loppua ole näkyvissä! Valikoimamme pitää sisällään Irobot-malliston robotti-imureita ja siivousrobotteja lukuisilla nerokkailla ominaisuuksilla. Kun vertailet tuotteita tulet huomaamaan, että Robotti-imuri on kiireisen kodinomistajan pelastus. Helppokäyttöinen, tehokas ja turvallinen laite siivoaa lattialla olevat roskat, hiukset, pölyhiukkaset ja muruset. Visuaalisen paikannuksen ansiosta robotti osaa myös paikantaa roskat ja kiertää taidokkaasti lattialla olevat esteet. Näppärä lattiansiivousrobotti puolestaan on kehitetty kovien lattiapintojen siivoukseen. Laite lakaisee sekä pesee lattiat tehokkaasti myös sellaisissa paikoissa, joihin on vaikea päästä harjalla tai mopilla. Siivousrobotissa on kaksi eri toimintoa. Lakaisuohjelma pyyhkii lattian kuivalla liinalla, pesuohjelma puolestaan moppaa lattian kostealla liinalla poistaen tehokkaasti erilaisen lian ja lattiassa olevat tahrat. Siivous ei voisi olla tämän helpompaa!

Tilaa robotti-imuri fiksuilla ominaisuuksilla tukkuhintaan

Kun sinulla on käytössäsi Irobot-sarjan robotti-imuri tai lattiansiivousrobotti, voit säästää arvokasta aikaa. Kaikki Irobot-tuotteet toimivat samalla periaatteella: Sinun ei tarvitse kuin painaa nappia ja laite aloittaa siivouksen itsenäisesti. Älykkään navigointijärjestelmän ansiosta robotti osaa puhdistaa myös useamman huoneen välttäen samalla esteet, pudotukset tai rappuset. Robotti-imuri selviää myös matoista ja lataa itsensä automaattisesti imurointikertojen välillä. Toinen suuri plussa: laite käy lattian läpi järjestelmällisesti, jolloin kaikki paikat tulevat taatusti puhtaaksi. Onko arkesi hyvin kiireistä? Vai onko yllätysvieras ilmoittanut tulostaan ja olet vielä töissä tai kotimatkalla? Ajastimen ansiosta kodin siivous onnistuu kätevästi myös silloin, kun et ole itse kotona. Mallista riippuen robotti yhdistyy myös WiFi-verkkoosi, jolloin se voidaan käynnistää iRobot Home -sovelluksen avulla kätevästi miltä tahansa mobiililaitteelta. Taloon.comista saat Irobot-sarjan tuotteet kätevällä toimituksella ja todella edulliseen hintaan. Tervetuloa kannattaville ostoksille vielä tänään!

Lue lisää ▼
Tuotteet:
Robottipölynimuri iRobot Roomba 966
734.90 € 999 €
iRobot
Robottipölynimuri iRobot Roomba 966 Varastontyhjennys, rajoitettu erä! ALE 26% 31.12. ASTI KAMPANJA
TILAPÄISESTI LOPPU
Robottipölynimuri iRobot Roomba 675
459 €
iRobot
Robottipölynimuri iRobot Roomba 675
TILAPÄISESTI LOPPU
Robotti-imuri iRobot Roomba e5
799 €
iRobot
Robotti-imuri iRobot Roomba e5
Suodattimet:
Järjestä: Nimen mukaan Järjestä: Hinnan mukaan
Valmistaja
Väri
Korkeus
Syvyys
Leveys
Halkaisija
0.00