Isover kanavaeristeet

Vuorasin uuden talomme ilmanvaihtokanavia kanavaeristeillä, kun naapuri sattui paikalle. Naapuri naureskeli touhulle. Vinoili, että olenpa minä huomaavainen, kun pidän huolen ilmanvaihtokanavienkin tarkenemisesta talvipakkasilla. Nooh, naapurin hymy kyllä hyytyi, kun talven jälkeen verrattiin lämmityslaskuja. Eristä sinäkin ilmanvaihtokanavasi kunnolla ja säästä selvää rahaa. Eristeeksi sopivat hyvin laadukkaat Isover kanavaeristeet. Saat ne kätevästi Taloon.comista!

Isover kanavaeristeet ovat ympäristöystävällinen valinta

Ilmanvaihtokanavien eristäminen säästää lämmityskuluissa, mutta hyödyttää myös muilla tavoilla. Eristeet putkissa vaimentavat ääniä ja lisäävät paloturvallisuutta. Eristys tehdään myös kondenssista aiheutuvan kosteuden vuoksi. Isover kanavaeristeet ovat hyvä ratkaisu. Isoverin eristeet ovat paitsi laadukkaita, ne ovat myös ekologinen valinta. Isover käyttää nimittäin eristeissään kierrätyslasia. Kierrätetyn lasin osuus on eristeissä jopa 85 %. Eristeiden valmistus on siis tärkeä tekijä maamme lasin kierrätyksessä. Kierrätetyn raaka-aineen käyttäminen valmistuksessa säästää myös valmistuksessa kuluvaa energiaa. Ekologisuutensa lisäksi Isover kanavaeristeet ovat markkinoiden korkealaatuisimpia.

Isover kanavaeristeet pitävät ilman lämpimänä

Meiltä Taloon.comista löydät valikoiman erilaisia Isover kanavaeristeitä. Kourumaiset kanavaeristeet ovat käteviä, sujuttamalla asennettavia eristeitä. Eriste voidaan sujuttaa kanavan päälle jo ennen kanavan asentamista paikoilleen. Tämä nopeuttaa ja helpottaa asennustyötä huomattavasti. Eristeen käyttö on helppoa myös omatoimirakentajalle. Erillisiä haara- tai kulmaosia ei tarvita. Asennuksen jälkeen saumat viimeistellään teippaamalla alumiiniteipillä. Saatavilla on myös erilaisia lasivillamattoja, joilla voidaan kanavien lisäksi eristää myös muun muassa säiliöitä ja lämpökattiloita. Mattoja on saatavilla eri paksuisia ja eri kokoisia erilaisiin käyttötarkoituksiin. Tutustu aina tarkempiin tuotetietoihin ennen tilausta. Isover kanavaeristeet kuuluvat turvalliseen A1-paloluokkaan ja kestävät siksi hyvin kuumuutta. Jos tarvitset eristeitä talosi seiniin tai ylä- ja alapohjaan, tutustu Isover mineraalivilla -osastoomme. Puhallusvilla-osastoltamme puolestaan löydät Isover puhallusvillat. Tilaa kaikki tarvittavat eristeet kerralla näppärästi Taloon.comista!

Lue lisää ▼
Tämän tuoteryhmän tuotteet ovat saaneet asiakkailtamme keskimäärin 4.1 tähteä. Tuotearvosteluja on 14.
Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:
Postinumero