Johdottomat kytkimet

Connect-järjestelmä on huipputeknologinen innovaatio, jonka ansiosta voit säätää valoja langattomasti. Johdottomat kytkimet sekä niihin liittyvät vastaanottimet ja lähettimet tekevät valojen säätämisestä uskomattoman helppoa. Kytkimet voit kiinnittää ihan mihin tahansa pintaan – ne sopivat loistavasti vaikkapa lasiseinään. Kätevää, vai mitä? Ei enää turhaa taistelua johtojen kanssa, vaan käytännöllisiä ja hyvännäköisiä sisustusratkaisuja. Langattomat kytkimet on helppo asentaa teipillä tai ruuveilla, ja niiden tyylikäs ulkonäkö lisää kotisi näyttävyyttä. Tilaa omasi Taloon.comista ja nauti nopeasta toimituksesta!

Helposti asennettavat johdottomat kytkimet ovat loistava ratkaisu moderniin kotiin

Johdottomat kytkimet ovat uskomattoman helppoja asentaa. Voit käyttää niiden kiinnittämiseen ruuveja tai kaksipuolista teippiä. Niiden käyttöönotto sujuu myös ongelmitta. Kytkimien kantama-alue on laaja, ja ne kestävät käytössä useita vuosia samalla paristolla! Älä siis enää murehdi ja takkua sähköjohtojen kanssa, kun helppo ratkaisu on lähellä. Radiotaajuusteknologialle perustuvat lähettimet napsauttavat valot päälle todella näppärästi. Kytkinten lisäksi tarvitset myös lisätarvikkeen peitelevyt sekä vastaanotinreleet ja lähettimet, joiden avulla valojärjestelmäsi toimii moitteettomasti – ja täysin langattomasti! Moderni sisustaja ei muuta kaipaa, sillä nämä kytkimet kiinnität helposti ja huomaamattomasti osaksi sisustusta. Näissä kytkimissä yhdistyy tyyli ja käytännöllisyys. Tutustu siis laajaan valikoimaamme ja poimi omat hyödylliset kytkimesi sekä niiden lisätarvikkeet kertaheitolla!

Johdottomat kytkimet tuovat huipputeknologian kotiisi – tilaa edullisesti netistä

Johdottomilla kytkimillä tuot langattoman Connect-järjestelmän innovaatiot kotiisi. Ne ovat olennainen osa toimivaa sisustusta ja tuovat kotiisi kaivattua tyylikkyyttä. Kun haluat antaa uusien tuulten puhaltaa kodissasi, tarkistahan myös sisustus- sekä valaisimet-osiomme, joista löydät taatusti paljon inspiraatiota!

Lue lisää ▼
Tämän tuoteryhmän tuotteet ovat saaneet asiakkailtamme keskimäärin 5 tähteä. Tuotearvosteluja on 1.
Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:
Postinumero