Kaasugrillit yhdellä polttimella

Tähän tuoteryhmään olemme koonneet yhden polttimen kaasugrillejä. Tästä tuoteryhmästä löydät kiinnostavan valikoiman kaasugrillejä yhdellä polttimella, kuten pieniä retkigrillejä mukaan otettavaksi, pöytägrillejä ja pallogrillejä, jotka toimivat siististi ja nopeasti kaasulla. Kaasugrilli on siisti, kätevä ja nopea tapa laittaa maittavaa ruokaa ulkoilmassa. Mukaan otettavalla yhden polttimen grillillä paistat maittavat retkiruuat koko porukalle paikasta riippumatta. Täältä löydät laadukkaat kaasugrillit esimerkiksi Weberiltä ja Muurikalta. Näitäkin grillejä löydät meiltä markkinoiden parhaan valikoiman ja toimitamme grillit kotiin asti. Tervetuloa helpoille grillikaupoille Taloon.comiin!

Pienet kaasugrillit

Pieni, yhden polttimen kaasugrilli soveltuu loistavasti pieneen tilaan tai pienemmälle porukalle grillaamiseen. Suositulla Weberin Go Anywhere -kaasugrillillä valmistat maittavat retkiruuat niin mökillä, veneellä kuin asuntovaunullakin. Go-Anywhere -grilli on suunniteltu kompaktiksi ja helppokäyttöiseksi grilliksi, joka on helppo ottaa mukaan. Pieni kaasugrilli on käytännöllinen myös parvekkeella grillatessa. Pieni kaasugrilli ei vie paljoa tilaa ja pöytämallinen voidaan siirtää vaikkapa pöydän alle säilytykseen, kun se ei ole käytössä.

Lue lisää ▼
TUOTTEET:
Tämän tuoteryhmän tuotteet ovat saaneet asiakkailtamme keskimäärin 4.4 tähteä. Tuotearvosteluja on 19.
Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:
Postinumero