Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön sivustollamme. Kun käytät sivustoamme ja palveluitamme, käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti. Lisätietoja

Selvä
Puhelinmyynti 010 440 9200 8.30-19.30 LA 10-18 SU 12-18
Arkisin 8.30-19.30 Lauantaisin 10.00-18.00 Sunnuntaisin 12.00-18.00
To 20.6. klo 10-16, 21.-23.6. suljettu 29.5. 8.30-14.00 30.5. Suljettu
Hei!
  • Myyntipalvelumme palvelee,
    kun haluat:
  • - Tilata tuotteen puhelimitse
  • - Lisätietoja tuotteesta
010 440 9200

Asiakaspalvelu:
Avoinna arkisin 10.00-15.00
To 20.6. klo 10-14, 21.-23.6. suljettu
Keskiviikkona 29.5. ja Helatorstaina 30.5. asiakaspalvelu suljettu
  • Asiakaspalvelumme palvelee, kun haluat:
  • - Tietoa tilauksesi tilasta
  • - Esittää kysymyksiä tilauksestasi

Asiakaspalvelun tavoitat parhaiten sähköpostilla:
asiakaspalvelu@taloon.com
Myymälät
Palvelemme Arkisin 10.00-20.00 Lauantaisin 10.00-18.00
Pitkäperjantaina 19.4. sekä
Toisena pääsiäispäivänä
Ma 22.4. myymälä on suljettuna
tammisto@taloon.com Tammiston kauppatie 18 (ent. Valimotie 18) 01510 Vantaa
Tervetuloa!
EtusivuTuotemerkit0 tuotetta ryhmässä:

Kaitos

Etsitkö innovatiivisia ja laadukkaita ratkaisuja talon- ja ympäristörakentamiseen? Kaitos on johtava geosynteettien asiantuntija, jonka valikoimaan kuuluvat mm. erilaiset suodatinkankaat, rikkaruohonestomatot ja sorakennostot. Taloon.comista löydät Kaitoksen laatutuotteet kätevästi samasta paikasta. Tervetuloa tekemään fiksuja ostoksia!

Kaitos-suodatinkangas erottelee ja estää routavauriot tehokkaasti

Vuonna 1989 toimintansa aloittanut Kaitos tunnetaan Suomen johtavana geosynteettisten tuotteiden asiantuntijana ja maahantuoja. Yrityksen tuotteita on käytetty jo lukuisissa rakennusprojekteissa ympäri maata, oli kyse sitten auto- tai rautateistä, rakennuksista tai viheralueista. Sen lisäksi suodatinkankaita käytetään mm. pohjavesialueilla ympäristön suojaamiseksi. Taloon.comin valikoima pitää sisällään tuotteita, joita käytetään maanrakennuksessa sekä talon- ja ympäristörakentamisessa. Näihin lukeutuu myös Kaitos-suodatinkangas. Tyypillisiä käyttökohteita ovat esimerkiksi rakennuksen perustukset ja sokkelit, pihatiet, autopaikat tai uimarannat. Suodatinkankaita myydään eri vahvuuksissa, ja sopiva tuote valitaan aina kohteen mukaan. Kaitoksen Fibertex-suodatinkangas valmistetaan polypropeenikuiduista. Kyseessä on neulasidottu, vettä läpäisevä ja UV -suojattu suodatinkangas, jonka tarkoituksena on estää eri rakennekerroksien sekoittuminen toisiinsa. Tämän ansiosta routavaurioiden syntyminen voidaan estää.

Tilaa nerokas rikkaruohonestomatto ja muut Kaitos-tuotteet Taloon.comista

Mitä Kaitos-maanrakennus merkitsee? Suodatinkankaiden lisäksi valikoimaan kuuluu myös muita nerokkaita, rakennukseen tarkoitettuja tuotteita. Esimerkiksi Kaitoksen sorakennosto on erinomainen ratkaisu kuivatuskerrosten tekoon. Sen avulla voidaan estää eroosiota rinteissä ja rantapenkereillä ja myös vahvistaa sorapintaiset pysäköintialueet ja polut. Muita mahdollisia käyttökohteita ovat mutaiset tiet tai pehmeät metsäpolut. Sorakennoston avulla saavutetaan kestävä ja kiinteä kulkuväylä. Aiheuttavatko rikkaruohot päänvaivaa pihamaallasi? Rikkaruohonestomatto on erikoiskangas, jonka avulla rikkaruohojen kasvua voidaan tehokkaasti hillitä. Optimaalisen kasvualustan kasveille tarjoava tuote päästää läpi veden ja kaikki kasveille tärkeät ravinteet. Jos etsit tyylikästä ja helppoa tapaa piha-alueiden rajaamiseen tai viheralueiden muotoiluun, Kaitoksen kivikori on fiksu valinta. Rakenne ei ole pelkästään edullinen toteuttaa, vaan se tarjoaa myös runsaasti mahdollisuuksia yksilöllisen tyylin toteuttamiseen. Kivikorit voidaan täyttää oman maun mukaan erilaisilla kivillä, jolloin syntyy luonnollinen aitarakenne. Vain mielikuvituksesi on rajana! Tilaa nyt Kaitos-tuotteet huippuhintaan laajasta valikoimastamme. Meillä hyödyt hyvän hinnan lisäksi sujuvasta palvelusta ja kätevästä kotiintoimituksesta!

Lue lisää ▼
Ei tuotteita.
Tuotteet:
Suodattimet:
Järjestä: Nimen mukaan Järjestä: Hinnan mukaan
0.00