Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön sivustollamme. Kun käytät sivustoamme ja palveluitamme, käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti. Lisätietoja

Selvä
Puhelinmyynti 010 440 9200 8.30-19.30 LA 10-18 SU 12-18
Arkisin 8.30-19.30 Lauantaisin 10.00-18.00 Sunnuntaisin 12.00-18.00
Itsenäisyyspäivänä 6.12. suljettu 29.5. 8.30-14.00 Tiistaina 19.11. suljettu
Hei!
  • Myyntipalvelumme palvelee,
    kun haluat:
  • - Tilata tuotteen puhelimitse
  • - Lisätietoja tuotteesta
010 440 9200

Asiakaspalvelu:
Avoinna arkisin 9.00-15.00

Itsenäisyyspäivänä 6.12. suljettu

  • Asiakaspalvelumme palvelee, kun haluat:
  • - Tietoa tilauksesi tilasta
  • - Esittää kysymyksiä tilauksestasi

Asiakaspalvelun tavoitat parhaiten sähköpostilla:
asiakaspalvelu@taloon.com
Myymälät
EtusivuTuotemerkit1 tuotetta ryhmässä:

Kajote

Kajoten laadukkaaseen kaapelivalikoimaan kuuluu noin tuhat erilaista kaapeli- tai johdinartikkelia. Se valmistaa muun muassa avojohdot, teleasennuskaapelit, asennusjohdot, voimakaapelit sekä kelat ja erilaiset pakkaukset. Esimerkiksi Kajoten betoninlämmityslanka edesauttaa betonia kuivumaan nopeammin, ja se myös ehkäisee betonin jäätymistä. Tutustu sivuillamme myynnissä oleviin Kajoten tuotteisiin, lisätietoihin sekä tuotekuvauksiin ja tilaa remonttiisi sopivat tarvikkeet meiltä. Voit säästää aikaa ja vaivaa, kun keskität kaikki remonttiostoksesi Taloon.comiin!

Kajoten huippulaadukkaat kaapelit ostat kätevästi Taloon.comista

Laadukkaita kaapeleita valmistava Kajote on suomalainen perheyritys, joka sijaitsee Porvoossa. Se on perustettu vuonna 1960, joten sille on kertynyt kokemusta ja vankkaa asiantuntemusta kaapeleiden valmistuksesta jo vuosikymmenien ajalta. Kajote valmistaa erilaisia kaapeleita, ja sen pääasialliseen asiakaskuntaan kuuluvat tuotantoteollisuus ja rakennusteollisuus. Kajoten kaapelit hankit kätevästi verkkokaupastamme. Tule nyt kannattaville ostoksille ja säästä aikaa ja vaivaa, kun tilaat kaikki remonttitarpeet kätevästi Taloon.comista!

Hanki Kajote tuotteet ja työtäsi helpottavat betoninvalutarvikkeet Taloon.comista

Kajoten tuotteet ovat laadukkaita ja niiden laatu varmistetaan vuosittaisella tarkastuksella, jotka tekee SGS Fimko Oy. Kun talosi perusta on vankka ja kestävä, voit edetä työn seuraaviin vaiheisiin huoletta. Huomaathan, että kun rakennat uutta tai remontoit vanhaa, löydät verkkokaupastamme myös kaikki muotit, valu- ja raudoitustarvikkeet onnistuneeseen betoninvaluun. Valikoimastamme poimit esimerkiksi kätevät Tassu-betoninvalumuotit, raudoitustuet, muottilukot, raudoituskorokkeet sekä betoninkovetuskaapelit ja paljon muuta. Taloon.comista löydät myös kaikki olennaiset perustus ja maanrakennus -tuotteet esimerkiksi omakotitalon, kesämökin tai muiden pienempien rakennelmien perustusten valamiseen ja rakentamiseen. Tule siis nyt kannattaville ostoksille ja säästä remontti- ja rakennuskustannuksissa. Kun ostat kerralla suuremman erän, saatat saada ilmaisen toimituksen kotiin asti. Taloon.com on remontoijan ykkösosoite, josta löytyy kaikki tarvittava! Tervetuloa ostoksille näppärään verkkokauppaamme.

Lue lisää ▼
Tuotteet:
Betonin lämmityslanka Ka FEML 2,0
115 € / PAK (500 M)
Kajote
Betonin lämmityslanka Ka FEML 2,0
Suodattimet:
Järjestä: Nimen mukaan Järjestä: Hinnan mukaan
Valmistaja
0.00