Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön sivustollamme. Kun käytät sivustoamme ja palveluitamme, käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti. Lisätietoja

Selvä
Puhelinmyynti 010 440 9200 8.30-19.30 (10.00-18.00)
Arkisin 8.30-19.30
Lauantaisin 10.00-18.00
Hei!
Asiantuntijamme palvelevat Sinua mielellään.
010 440 9200
Asiakaspalvelu (jo tehdyt tilaukset):
asiakaspalvelu@taloon.com
Asiakaspalvelu suljettu pe 11.1.
Myymälä Tammisto Vantaa
Palvelemme Arkisin 10.00-20.00 Lauantaisin 10.00-18.00
tammisto@taloon.com Tammiston kauppatie 18 (ent. Valimotie 18) 01510 Vantaa
Tervetuloa!
EtusivuPihaAidat ja portit1 tuotetta ryhmässä:

Kasvituet

Tarvitseeko puutarhasi puut suojaa tai marjapensaat ilmavuutta? Meiltä löytyy ratkaisut pihallesi.

Marjapensastuet

Marjapensastuella estät oksien painumisen maahan ja autat kasvia kantamaan painavan sadon. Kauniisti muotoiltu ja hyödyllinen Marjapensastuki sopii herukoiden, karviaisten ja pensasmustikoiden lisäksi myös koristepensaiden sekä isojen perennojen kuten pionien tuentaan. Tuki antaa ilmavuutta ja kasvit välttyvät paremmin taudeilta ja tuholaisilta. Tuen kokoa voit säätää pensaan koon mukaan.

Nerokkaan lukitusratkaisun takia Marjapensastuki on helposti ja nopeasti koottava. Tuote on mustaksi petsattua mäntyä ja petsi sisältää homeenestoaineen. Tyylikäs mattamusta sopii erinomaisesti yhteen puutarhan muiden värien kanssa, tasapainottaen pihan yleisilmettä.

Puun varusteet yhdessä paketissa

Puun varusteet -setissä saat kaiken tarvittavan tuen ja suojan, jonka nuori puu tarvitsee juurtuakseen ja kasvaakseen. Setti sisältää kaksi tukikeppiä, sidontaan sopiva tervanauhan ja kaksi suojaverkkoa. Tukikeppi ja sidontanauha tukevoittavat puun taimen paikoilleen juurtumisvaiheen ajaksi eli noin 3-5 vuodeksi. Jänisverkko ja myyräsuoja suojaavat puuta jyrsijöiltä.

Tilaa markkinoiden parhaat puutarhatarvikkeet Taloon.comista

Puutarhanlaitto on rentouttavaa ja palkitsevaa puuhaa, ja puutarhavälineet kannattaakin valita huolella laadusta tinkimättä. Kaunis piha ihan kutsuu viettämään aikaa ulos, joten siitä vain laittamaan pihaa edustuskuntoon Taloon.comin avustuksella!

Laitamme tilauksesi sinulle tulemaan nopeasti, tilaa samalla meiltä myös muu puutarhasi hoitoon tarvittava, kuten vaikkapa puutarhan käsityökalut istutusten hoitoon ja mullat ja muut maa-ainekset.

Lue lisää ▼
Tuotteet:
Kekkilä Marjapensastuki 86x86 cm puinen
38.32 € 47.90 €
Kekkilä
Kekkilä Marjapensastuki 86x86 cm puinen Rajoitettu erä! ALE 20% JUURI NYT! KAMPANJA
Tämän tuoteryhmän tuotteet ovat saaneet asiakkailtamme keskimäärin 3.7 tähteä. Tuotearvosteluja on 3.
Suodattimet:
Järjestä: Nimen mukaan Järjestä: Hinnan mukaan
Valmistaja
Väri
Korkeus
Syvyys
Leveys
0.00