Kaukolämpö

Kaukolämpö on tällä hetkellä Suomen suosituin lämmitysmuoto. Sen avulla kotitalouksiin saadaan lämpöä kaukolämpöverkon kautta kuumaa vettä käyttäen. Se on suhteellisen energiatehokasta ja toimintavarmaa. Kaikenlainen muukin lämmitys onnistuu Taloon.comin tarjoamilla laitteilla. Tule siis sinäkin ostoksille Taloon.comiin!

Kaukolämpö on suosittu lämmitysmuoto

Kaukolämmöstä on tullut Suomen suosituin lämmitysmuoto. Sen toimintavarmuus on melkein sataprosenttinen. Kaukolämpöä voi käyttää sekä asuintilojen että veden lämmittämiseen. Kaukolämpöverkkoon kuuluu lukuisia kotitalouksia. Kuuma vesi kuljetetaan kaikille verkkoon kuuluville talouksille. Kaukolämpöä onkin kuvailtu turvalliseksi, helpoksi, halvaksi ja tasalämpöiseksi lämmitysmuodoksi. Kaukolämmön toimintavarmuus perustuu sen tuotantotapoihin. Sitä voidaan tuottaa monta eri lähdettä käyttäen. Suomessa yleisimpiä lähteitä ovat puuperäiset lähteet, kuten metsähake ja teollisuudesta jäävät puuylijäämät. Suomesta löytyy myös sellaisia kaukolämpöverkkoja, joiden energia tuotetaan kokonaan uusiutuvilla energianlähteillä. Kaukolämmöstä saa siis myös erittäin ympäristöystävällistä niin halutessaan. Liity sinäkin kaukolämpöön ja hommaa tarvittava laite Taloon.comista.

Kaukolämpö onnistuu yhdellä laitteella

Kaukolämpöä varten ei tarvita useita eri laitteita ja lisätarvikkeita. Kaukolämpö onnistuu ainoastaan kaukolämmön alajakokeskusta käyttäen. Alajakokeskus on täysin kytkentävalmis, joten sinun ei tarvitse muuta kuin liittyä kaukolämpöverkkoon ja laittaa laite toimimaan. Laitteella saa lämmitettyä yhden lämmönjakopiirin. Se on kotimaista laatutyötä ja kestää kovaakin kulutusta. Ehkä olet miettinyt lämmityslaitteiden vaihtamista myös mökille? Omavaraisuusastettasi lisäävä aurinkolämmitys voisi ehkä olla kokeilemisen arvoista? Sekin onnistuu Taloon.comin avulla. Uudista siis kotisi lämmitystä ja hanki kaikki laitteet, jotka tekevät kodistasi energiatehokkaan. Tällaisia ovat sekä kaukolämmön alajakokeskukset että vaikkapa aurinkolämmityskin. Taloon.com palvelee sinua vuorokauden ympäri.

Lue lisää ▼
TUOTTEET:
Tämän tuoteryhmän tuotteet ovat saaneet asiakkailtamme keskimäärin 5 tähteä. Tuotearvosteluja on 1.
Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:
Postinumero