Kenwood yleiskoneet

Kenwoodin yleiskoneet edustavat keittiökoneiden huippusuunnittelua ja uusimpia innovaatioita. Yleiskone on keittiön kulmakivi, joka tekee puolestasi keittiön raskaimmat puuhat, ja Kenwoodin yleiskoneilla on tässä pitkät perinteet. Kenwoodin yleiskoneen rakenne on pysynyt lähes samana jo yli 65 vuotta, eikä suotta. Toimivat, tehokkaat ja monipuoliset koneet ovat koristaneet keittiöitä jo sukupolvien ajan. Pitkiä perinteitä ja uusimpia innovaatioita edustavat Kenwoodin yleiskoneet ovat varma, mutta edistyksellinen valinta, joka ei koskaan vanhene.

Yleiskonepaketti huolehtii ruoanlaitosta

Yleiskoneella pilkot vihannekset, alustat hiiva- ja kakkutaikinat, vispaat kerman ja sekoitat ainekset yhteen. Kenwoodin yleiskoneilla teet kuitenkin myös paljon muuta. Malliston helmillä voit jopa kypsentää ruokasi induktiokuumennustoiminnon ansiosta. Niinpä voit hoitaa kaikki ruoanvalmistuksen vaiheet Kenwood-yleiskoneellasi pilkkomisesta kypsennykseen asti yhdessä kulhossa ja yhdellä laitteella. Ruoanlaitto tuskin voi olla tämän helpompaa ja tiskiäkin tulee vähemmän, kun jokainen työvaihe ei vaadi omia astioitaan. Eikä valmistettavan ruoan laatukaan osoittaudu ongelmaksi, sillä Kenwoodin yleiskoneet on varustettu lukuisilla lisävarusteilla, jonka ansiosta käytössäsi ovat aina oikeat työvälineet niin leipomiseen, kypsentämiseen kuin höyryttämiseenkin. Lisätarvikkeista löydät niin pastamuotit kuin tehosekoittimetkin, joiden ansiosta yleiskoneesta tulee pian keittiösi keskipiste.

Kenwood yleiskoneet helposti netistä

Taloon.comin valikoimista yleiskoneen tilaaminen on helpompaa kuin koskaan. Valitse vain tarpeisiisi sopiva Kenwood-yleiskone ja pian se on jo kotiovellasi. Samalla voit hankkia yleiskoneelle haluamasi lisätarvikkeet sekä muut keittiötuotteet, joiden ansiosta ruoanlaitosta tulee entistä helpompaa, hauskempaa ja monipuolisempaa.

Lue lisää ▼
Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:
Postinumero