Kiertoilmakamiinat

Onpa mukava, kun saa viettää pitkästä aikaa vapaapäivää! Tänään en kyllä liiku mihinkään, vaan olen koko päivän tässä sohvalla television äärellä! Minullahan on tässä kaikki, mitä pitääkin; sipsit, suklaat, juomat… noh, tuo viltti nyt on varalta tuossa, täällä kun tulee aina välillä yhtäkkiä kylmä. Sille pitäisi muuten tehdä jotain… kuulin työkaverilta viikolla niistä kiertoilmakamiinoista, oli Taloon.comista hankkinut sellaisen. No mutta, minullahan on läppärini kätevästi tuossa sohvapöydällä, kyllähän sitä saattaisi huvikseen vilkaista… tuo elokuvakin alkaa vasta puolen tunnin päästä!

Kiertoilmakamiinat – tasainen lämpö taloosi

Onko kodissasi, työpaikalla tai vaikkapa varastorakennuksessasi koko ajan kylmä? Vai saatko nauttia pienen hetken lämpimästä ilmasta, kunnes kävelet toiseen huoneeseen ja joudut pukemaan lisää vaatetta yllesi? Jos huoneissasi vallitsee epätasainen ja ajoittain vaihteleva lämpötila, kiertoilmakamiina on juuri oikea valinta sinulle. Kiertoilmakamiinat lämmittävät kylmää ilmaa tulisijan vieressä olevissa putkissa, joista se kulkeutuu lämmettyään tasaisesti kaikkialle. Tämän seurauksena talosi jokainen nurkkaus on tasaisen lämmin ja voit nauttia olostasi ilman ylimääräisten villavaatteiden lisäystä. Kiertoilmakamiina on täydellinen valinta myös kesämökillesi. Epätasaisessa lämpötilassa jää monesti huomaamatta, että yksi nurkkaus on kylmä, mikä voi osaltaan vaikuttaa homeen syntymiseen. Suojaa siis asuinrakennuksesi ja itsesi kylmältä ja tilaa oma kiertoilmakamiinasi Taloon.comista jo tänään!

Kiertoilmakamiinat ilman turhia toimituskuluja

Kiertoilmakamiina on loistava ratkaisu, kun haluat lämmön kiertävän tasaisesti jokaisessa huoneessa ilman turhia puhaltimia. Mikäli haluat hankkia kiertoilmakamiinasi lisäksi piristävän ja elegantin sisustuselementin, vilkaisepa samalla meiltä löytyviä takkavaihtoehtoja! Tilaa esimerkiksi supertarjouksessa olevat valmistakat tai ympäristöystävälliset biotakat ja biotulet. Toimituksen saatat saada jopa ilmaiseksi, mutta muussakin tapauksessa kulut jäävät naurettavan pieniksi. Kun siis haluat tasaisen lämmön tai tunnelmallisen takkatulen kotiisi edulliseen hintaan, tule ostoksille Taloon.comiin!

Lue lisää ▼
Tämän tuoteryhmän tuotteet ovat saaneet asiakkailtamme keskimäärin 4.6 tähteä. Tuotearvosteluja on 5.
Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:
Postinumero