Kiilto Kerafiber

Kiilto Kerafiber vedeneristeet löydät näppärästi verkkokaupastamme erikokoisissa pakkauksissa. Täällä tuotteella vesieristät tehokkaasti erilaiset märkätilat ennen laatoitusta. Helppokäyttöinen vedeneriste on nopea levittää, ja kahden kerroksen vähimmäiskuivumisaika on yhteensä vain kahdeksan tuntia. Kiilto Kerafiber on oikea valinta, kun haluat luotettavan ja kestävän vedeneristyksen kotisi eri tiloihin. Valitse omiin tarpeisiisi sopiva pakkauskoko ja tilaa omasi jo tänään!

Kiilto Kerafiber tehokkaaseen vedeneristykseen märkätiloissa

Kerafiber on laatoituksen alle levitettävä vesieriste, joka sopii käytettäväksi huoneenlämpöisissä sisätiloissa niin seinissä kuin lattioissakin. Hio käsiteltävät pinnat ensin ja tasoita ne tarvittaessa Kiilto-tasoitteella. Sitten vain sekoitat vesieristeen huolellisesti ja levität sen kahteen otteeseen käyttöohjeiden mukaisesti. Kuivumisaika on yhteensä noin kahdeksan tuntia, joten pääset etenemään töissäsi ripeästi ja saat taatusti uutta aikaan vauhdilla. Lue vielä käyttöohjeet ja niihin liittyvät käytännön vinkit huolella. Lataat ne helposti omalle kotikoneellesi tuotteiden yksityiskohtaisista tiedoista.

Kiilto Kerafiber edullisesti netistä

Kun olet laatoittamassa kosteiden tilojen lattiaa tai seiniä, Kiilto Kerafiber vedeneristeet ovat luottotuote vedeneristysvaiheeseen. Tutustu vielä tarkasti vedeneristysvaatimuksiin, joiden mukaan eristyksen paksuus on erilainen lattiassa ja seinissä. Tällä tuotteella hoidat näppärästi erittäin luotettavan ja kestävän vesieristeen niin kylpyhuoneeseen kuin saunan pesuhuoneeseen. Huomaathan, että Kiilto Kerafiber ei sovi kuumiin tiloihin, kuten saunan löylyhuoneeseen eikä tiloihin, joissa vesirasitus on jatkuvaa, kuten uima-altaaseen. Ota käyttöön työmaata valmistellessasi Kiillon tasoitteet ja laatoitusta asentaessasi saman merkin laastit. Siten varmistat hyvän ja kestävän tuloksen vuosikausiksi eteenpäin!

Lue lisää ▼
TUOTTEET:
Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:
Postinumero