Klapisirkkelit

Klapisirkkeli on tehokas työväline, kun halutaan saada esimerkiksi takkaan tai saunan pesään juuri sopivia ja tasamittaisia polttopuita. Polttopuiden tekeminen kirveen kanssa voi maistua toisinaan, mutta pidemmän päälle se on kovaa työtä, joka kevenee merkittävästi laadukkaiden ja kestävien koneiden avulla. Klapisirkkelistä riippuen sirkkelillä saa pilkottua isommatkin rangat ja pöllit sopivan pituisiksi. Halkosirkkeli hoitaa kirvestä nopeammin ja vaivattomammin töiden tekemisen, jolloin voimia säästyy muualle. Tukevasti seisova ja painava klapisirkkeli on usein myös turvallisempi kuin moottorisaha, sillä klapisirkkelillä ei synny takapotkuja, eikä terän eteen päädy niin helposti sinne kuulumatonta materiaalia. Taloon.comista saat hankittua itsellesi laadukkaan klapisirkkelin, joka helpottaa puutöiden tekemistä huomattavasti.

Sähkökäyttöinen klapisirkkeli on helppokäyttöinen

Sähköllä toimiva klapisirkkeli ei vaadi polttoaineen lisäyksiä, ja tasaisesti toimiva moottori saa aikaan tasaista leikkuujälkeä. Klapisirkkelillä klapien pituus on helppo säätää oikean pituiseksi ja tuloksena on mukavan tasapituista klapia. Pienemmillä tehoilla varustettu kone täyttää helposti halkomistarpeet esimerkiksi mökillä, kun taas ammattimaisempaan käyttöön ja suuremmille määrille kannattaa valita tehokas ja kestävä laite. Normaalilla valovirralla (230 V) toimiva sirkkeli hoitaa pienet tarpeet, ja voimavirralla (400 V) toimiva klapisirkkeli tarjoaa parhaan suorituskyvyn ja tehon myös järeiden puiden pätkimiseen. Kovapalaterällä varustettu sirkkeli on nimensä mukaisesti lujaa tekoa ja kestää täten esimerkiksi puun pinnassa olevia epäpuhtauksia.

Välineet puutöihin edullisesti Taloon.comista

Taloon.comista löydät kattavan valikoiman puusavotassa ja puutöissä tarvittavia työkaluja, jotka helpottavat ja keventävät työtä. Klapisirkkelin oheen sopii mainiosti halkaisukone, jolla pöllit ja halot saa halkaistua sopiviksi polttopuiksi. Valikoimastamme löydät myös moottorisahat niin metsurin ammattimaisiin tarpeisiin kuin kodin pienempiinkin puutöihin. Tutustu valikoimaan ja tilaa oikeat ja laadukkaat välineet helpottamaan puutöitä!

Lue lisää ▼
TUOTTEET:
Tämän tuoteryhmän tuotteet ovat saaneet asiakkailtamme keskimäärin 4 tähteä. Tuotearvosteluja on 4.
Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:
Postinumero