Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön sivustollamme. Kun käytät sivustoamme ja palveluitamme, käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti. Lisätietoja

Selvä
Puhelinmyynti 010 440 9200 8.30-19.30 LA 10-18 SU 12-18
Arkisin 8.30-19.30 Lauantaisin 10.00-18.00 Sunnuntaisin 12.00-18.00
Itsenäisyyspäivänä 6.12. suljettu 29.5. 8.30-14.00 Tiistaina 19.11. suljettu
Hei!
  • Myyntipalvelumme palvelee,
    kun haluat:
  • - Tilata tuotteen puhelimitse
  • - Lisätietoja tuotteesta
010 440 9200

Asiakaspalvelu:
Avoinna arkisin 9.00-15.00

Itsenäisyyspäivänä 6.12. suljettu

  • Asiakaspalvelumme palvelee, kun haluat:
  • - Tietoa tilauksesi tilasta
  • - Esittää kysymyksiä tilauksestasi

Asiakaspalvelun tavoitat parhaiten sähköpostilla:
asiakaspalvelu@taloon.com
Myymälät
EtusivuTuotemerkit2 tuotetta ryhmässä:

Klippo ruohonleikkurit

Ruotsalainen Klippo kehittää ja valmistaa korkealuokkaisia ruohonleikkureita ja puutarhakoneita lähes 60 vuoden kokemuksella. Klippo-ruohonleikkurit on suunniteltu ammattikäyttöön, joten ne kestävät käytössä. Jokainen ruohonleikkurin osa suunniteltu ja valmistettu huolella, jotta laite toimii ja osat pysyvät moitteettomana vuosia. Klippo-ruohonleikkurilla leikkaat nurmikon vielä vuosienkin päästä, myös vaativassa puutarhatyössä.

Laadukkaat materiaalit ja yksityiskohdat

Klippo-ruohonleikkureissa on valettu, kestävä alumiinikotelo sekä huolellisesti mitoitetut yksityiskohdat. Muotoon valettu alumiinikotelo ei ruostu, vaikka unohtaisit viedä ruohonleikkurin sateensuojaan. Alumiinirakenteinen ruohonleikkuri on vankka, mutta käytössä kuitenkin sopivan kevyt. Kotelossa ei ole saumoja, eikä irtonaisia osia, jotka voisivat vääntyä tai löystyä.

Pyörilläkin on eroja. Ruohonleikkurin pyörien on tarkoitus rullata vuosikausia, ja siksi Klippon pyörissä on oikeat kuulalaakerit sekä reilusti mitoitetut akselit. Lisäksi ne ovat pitävät ja rullaavat erittäin kevyesti. Laakereita ei tarvitse huoltaa ja vanteet ovat vahvat ja lujarakenteiset. Ruohonleikkurin renkaissa on leveät, oikeat kumipyörät, joiden pitävyys on hyvä ja pintapaine alhainen. Klippo-ruohonleikkurissa leikkuukorkeus säädetään helppokäyttöisellä vivulla. Keskitetyllä leikkuukorkeudensäädöllä säädetään samanaikaisesti kaikkien pyörien korkeutta yksinkertaisella kädenliikkeellä.

Kunnon moottori on hyvän ruohonleikkurin perusta. Klippo-ruohonleikkureissa käytetään tunnettujen valmistajien, kuten Briggs & Stattonin sekä Hondan -moottoreita. Vaatimuksena toimivalle laitteelle on moottori, joka on suorituskykyinen, vähäpäästöinen mutta silti hiljainen.

Bioleikkuu on ympäristöystävällinen valinta

Klippo ruohonleikkuri on älykäs, ympäristöystävällinen ja toimiva. Bioleikkuu-toimilla varustettu ruohonleikkuri jauhaa leikatun nurmikon pienen pieneksi silpuksi, joka lannoittaa nurmikkoa. Leikattua nurmikkoa ei tarvitse siivota ja haravoida leikkuun jälkeen. Saat lannoitettua pihan nurmikentän luontaisesti ja ekologisesti. Silppuamistekniikka tarkoittaa, että kotelon alla oleva terä on suunniteltu niin, että se leikkaa eri korkeuksilta kiertoliikkeensä aikana. Silppuamistoimintoa kutsutaan joskus myös nimillä BioClip, MultiClip ja bioleikkuu. Silppuava ruohonleikkuri säästää luontoa vähentämällä väkilannoitteiden käyttöä. Useilla Klippo-ruohonleikkureilla on myönnettynä Joutsen-ympäristömerkki.

Tutustu Klippo-tuotteisiin ja vallitse pitkäikäinen Klippo-ruohonleikkuri, ja voit nauttia siististä, huolitellusta, terveestä nurmikosta.

Lue lisää ▼
Brändin tuotteet ovat saaneet asiakkailtamme keskimäärin 4.7 tähteä. Tuotearvosteluja on 9.
Tuotteet:
Ruohonleikkuri Klippo Champion
639 €
Klippo
Ruohonleikkuri Klippo Champion
Ruohonleikkuri  Klippo Champion S
799 €
Klippo
Ruohonleikkuri Klippo Champion S
Suodattimet:
Järjestä: Nimen mukaan Järjestä: Hinnan mukaan
Valmistaja
Väri
Teho
0.00