Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön sivustollamme. Kun käytät sivustoamme ja palveluitamme, käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti. Lisätietoja

Selvä
Puhelinmyynti 010 440 9200 Puhelinmyynti suljettu 6.12.
Arkisin 8.30-19.30 Lauantaisin 10.00-18.00 Sunnuntaisin 12.00-18.00
Itsenäisyyspäivänä 6.12. suljettu 29.5. 8.30-14.00 Tiistaina 19.11. suljettu
Hei!
  • Myyntipalvelumme palvelee,
    kun haluat:
  • - Tilata tuotteen puhelimitse
  • - Lisätietoja tuotteesta
010 440 9200

Asiakaspalvelu:
Avoinna arkisin 9.00-15.00

Itsenäisyyspäivänä 6.12. suljettu

  • Asiakaspalvelumme palvelee, kun haluat:
  • - Tietoa tilauksesi tilasta
  • - Esittää kysymyksiä tilauksestasi

Asiakaspalvelun tavoitat parhaiten sähköpostilla:
asiakaspalvelu@taloon.com
Myymälät
EtusivuTuotemerkit0 tuotetta ryhmässä:

Kompis

Kompis on nuoren ruotsalaisen suunnittelijan lastenhuoneisiin suunnittelema tapettimallisto. Koko idea lähti siitä, kun Jenny Lindholm sai omia lapsia ja etsi sopivia tapetteja lastenhuoneisiin. Hän ei löytänyt etsimäänsä ja päätti itse suunnitella malliston, joka puhuttelee sekä lapsia että heidän vanhempiaan. Hänen suunnittelemissaan tapeteissa värit ovat voimakkaita ilman, että ne hyppivät silmille, ja kuviot puhuttelevia niin, että ne saavat oman mielikuvituksen liikkeelle. Omat jännittävät tapettisi löydät Taloon.comista.

Kompis on tapetti, jonka kanssa sinä ja lapsesi viihdytte

Näitä suurenmoisia ja mielikuvitusta kutkuttavia Kompis tapetteja ei ole suunniteltu Pariisissa tai Milanossa, vaan Jenny Lindholm on tehnyt suunnittelutyön omassa designstudiossaan Alingsåsin lähistöllä. Tapettien pohjoismainen tyyli on raikas ja leikkisä. Nämä lasten rakastamat tapetit antavatkin lastenhuoneellesi mukavasti ilmettä ja tyyliä. Hauskat, lasten mielikuvitusta aktivoivat kuviot kannustavat leikkeihin, jotka lapsesi muistaa vielä aikuisenakin. Mikäpä sen hauskempaa lapselle olisikaan, kuin hauskat hevosleikit tai vaikkapa hurjat takaa-ajot poliisiautolla. Lapsen mielikuvituksen avulla kaikki on hauskaa ja mahdollista. Tapetit ovat käytännöllisiä ja myös helppo pitää puhtaana, sillä ne kestävät pesua sienellä ja miedolla astianpesuaineella. Anna lapsellesi hyvät ja turvalliset muistot evääksi aikuisuuteen valitsemalla nämä laatutapetit.

Kompis laatutapettien luotettava tilauspaikka on Taloon.com

Kompis nimelläkin on aivan erityinen merkitys, ja se viittaakin niihin lapsuusajan rakkaisiin tapetteihin, joihin vielä aikuisenakin yhdistät monia unohtumattomia lapsuusajan muistoja. Ihanat ja värikkäät sekä myös aikuisen silmää miellyttävät lastenhuoneen tapetit tilaat kätevästi Taloon.comista. Laadukkaat ja hyvin suunnitellut tapetit pitävät lastenhuoneesi uuden ja raikkaan näköisenä pitkään. Uusiin tapetteihisi sopivat verhot löytyvät myös kätevästi samasta osoitteesta. Äläkä myöskään unohda tutustua muut sisustustuotteet -osioomme etsiessäsi sopivia kalusteita lastenhuoneeseesi.

Lue lisää ▼
Ei tuotteita.
Tuotteet:
Suodattimet:
Järjestä: Nimen mukaan Järjestä: Hinnan mukaan
0.00