Kota-puukiuas

Kun saunassasi on Kota-puukiuas, se tuo väistämättä mieleen muistoja Suomen puhtaasta luonnosta. Kauttaaltaan kotimainen, komea puukiuas tarjoaa taatusti unohtumattoman löylykokemuksen kaikenikäsille saunojille. Taloon.comista löydät Kota-malliston suosikit todella houkuttelevaan hintaan. Hanki omasi netistä jo tänään!

Kota-kiuas luo tunnelmaa perinteiseen puusaunaan

Kota-kiukaita valmistava Narvi Oy on kotimainen yritys, jonka tuotteet ovat Pohjolan luonnon inspiroimia. Lapista peräisin olevan merkin kiukaat valmistetaan alusta loppuun Suomessa kestävän kehityksen periaatteita noudattaen. Kaikkia Kota-malliston kiukaita yhdistää korkea laatu, ajaton muotoilu ja uudenaikainen tekniikka. Tarkkaan harkitut materiaalivalinnat, innovatiivinen tuotesuunnittelu ja reilu kivimäärä vaikuttavat omalta osaltaan siihen, että Kota-puukiuas tarjoaa muhevat löylyt myös pienemmällä puumäärällä. Osassa malleja on myös integroitu vesisäiliö, joka mahdollistaa pesuveden lämmittämisen samaan aikaan kiukaan kanssa. Kiukaassa olevan lasiluukun läpi pääset myös seuraamaan tulen leikkiä saunoessasi. Kun teet ostokset netissä, nautinnollinen löylykokemus on vain muutaman napinpainalluksen päässä. Vertaile nyt tuotteita ja laita tilaus matkaan!

Hanki komea Kota-puukiuas nyt netistä tilaamalla

Arvostatko perinteistä puusaunaa, johon kuuluu puun tuoksu, tulen loimu ja luonnonläheinen tunnelma? Kota-puukiuas on luotettava ja turvallinen valinta kaikenlaisiin mökki- ja perhesaunoihin. Tarkista kiuasta ostaessa vielä suositeltu saunan koko ja huomioi valintaa tehdessä myös vaaditut turvaetäisyydet. Jos etsit erityisen näppärää kiuasta mökkisaunaan, valitse tyylikäs puukiuas vesisäiliöllä. Taloon.comista saat Kota-malliston suosituimmat kiukaat taatusti kilpailukykyiseen hintaan. Kaupan päälle tarjoamme nopean palvelun ja kätevän kotiinkuljetuksen!

Lue lisää ▼
Tämän tuoteryhmän tuotteet ovat saaneet asiakkailtamme keskimäärin 4.4 tähteä. Tuotearvosteluja on 50.
Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:
Postinumero