Kotasaunat

Kotasauna on perinteinen kota-mallinen pihasauna, jossa on aitoa suomalaista tunnelmaa. Taloon.comista löydät laadukkaat kotasaunat ja muut pihasaunat niin kotipihaan kuin mökillekin. Kombikota on hyvä ratkaisu sellaiselle, joka ei osaa valita grillikodan ja saunakodan väliltä – siinä nimittäin on molemmat. Kota on muodoltaan perinteinen ja kodikas. Kulmikas muotoilu on mielenkiintoinen ja tuo saunojat mukavasti kiukaan ympärille. Elementeistä koottava saunakota on helppo rakentaa ja puuvalmiin pinnan pintakäsittelystä päätät itse.

Kombikota on yhdistetty kotasauna ja grillikota

Fimexin Kombikota on hyvä vaihtoehto silloin kun ei haluta erillistä kotasaunaa ja grillikotaa. Kombikodassa on sekä sauna että grillikota samassa. Kombikota on hyvä vaihtoehto myös esimerkiksi elämysmatkailujen tuottajalle tai vastaavalle taholle, joka haluaa monipuolisen piharakennuksen vuokrauskäyttöön. Kombikodassa on jokaiselle jotakin. Osa porukasta voi vaikka grillailla ruuat valmiiksi toisten saunoessa tai saunan jälkeen voidaan kaikessa rauhassa porukalla paistella makkaraa. Reilun kokoisessa Kombikodan grillihuoneessa mahtuu mukavasti isompikin porukka grillailemaan.

Kotasauna helposti elementeistä

Toimitamme kotasaunat, kuten muutkin piharakennukset pihallesi asti. Kotasauna toimitetaan elementteinä, joten se on helppo koota ja saunomaan pääset pian. Yleensä toimitukseen kuuluu myös kiuaspaketti. Kotasauna sopii hyvin suomalaiseen maisemaan ja puuvalmiin pinnan pintakäsittelystä saat päättää itse. Maalaa saunakota muihin pihapiirin rakennuksiin sopivaksi, tai luontokohteessa luonnollisin sävyin. Kotasaunan kasaaminen kaverin kanssa on helppoa. Jos kuitenkin tahdot saada pihasaunan vieläkin helpommalla, kannattaa tutustua myös kokonaisina toimitettaviin tynnyrisaunoihin ja tsekkaa myös lisää vain vesi -periaatteella toimitettava valmissaunat.

Lue lisää ▼
Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:
Postinumero