Kotihälytinpaketti Cito D1

399 €
Alehinta: 299 /KPL
ALE
25%
29.10. ASTI KAMPANJA

Tarjous voimassa 29.10.2020 asti tai niin kauan kuin tavaraa riittää.

KPL
 • Toimitusaika:
  n. 2-5 arkipäivää.
 • Toimitustapa: Toimitustapa
  Nouto Postista. Lähetys toimitetaan asiakkaan antamaa toimitusosoitetta lähinnä olevaan Postin toimipisteeseen ja asiakkaalle lähetetään saapumisilmoitus tekstiviestillä sekä sähköpostilla.
 • Rahti: Ilmainen toimitus!
Cito on latinaa, ja tarkoittaa nopeasti. Juuri tällainen on Kotihälyttimen Cito-hälytysjärjestelmä. Sen käyttöönotto ja käyttö on erityisen helppoa ja nopeaa. Kaikki tilaamasi ilmaisimet on ohjelmoitu valmiiksi keskusyksikköön, joten sinun ei tarvitse kuin soittaa kerran hälyttimeen omalla puhelimellasi, jolloin puhelinnumerosi ohjelmoituu hälyttimeen automaattisesti hälytyksiä varten ja käyttö voi alkaa. Lisää siis vain sim-kortti ja kiinnitä ilmaisimet paikoilleen. Toimii kaikilla SIM-korteilla. Lisäämällä samaan tilaukseen tarvitsemasi määrän lisäilmaisimia kaikki ilmaisimet ohjelmoidaan valmiiksi keskusyksikköön.

Päivittäinen käyttö on tehty mahdollisimman helpoksi, niin että koko perheen - myös lasten - on todella helppoa käyttää hälytintä. Hälytintä voi ohjata mukana tulevilla avaimenperämallisilla kauko-ohjaimilla, RFID-lätkillä tai omalla puhelimella. Hälytyksen sattuessa keskusyksikössä oleva sireeni alkaa soimaan sekä saat omaan puhelimeesi hälytystekstiviestit ja/tai -puhelut. Puhelinnumeroita voidaan lisätä enintään 6 kpl.

Kantomatka keskusyksikön ja ilmaisimien välillä on vapaassa tilassa jopa 100 m, keskimääräinen kantomatka seinien läpi noin 30 m. Kantomatkaa on mahdollisuus lisätä signaalinvahvistimella. Suomenkielinen käyttöohje, ovi auki -muistutustoiminto, itsetestaustoiminto. Järjestelmässä on kuorivalvonta, eli ns. yötila, jolloin asunnossa voi liikkua vapaasti, mutta oven avaus aiheuttaa hälytyksen. Järjestelmällä on 2 vuoden takuu. Järjestelmää voidaan myös laajentaa tarpeen mukaan.

Tuotetiedot:

 • Tuotemerkki: Kotihälytin.fi
 • Tuotesarja: Cito
 • Tuotenumero: KOHEH-CITO-D1
 • Paketin sisältö: 1 keskusyksikkö, 1 liikeilmaisin, 1 ovi-ilmaisin, 1 kauko-ohjain, 2 kpl RFID-lätkiä, 5kpl varoitustarroja, virtalähde, sisäänrakennettu ladattava Ni-MH akku, paristot kaikkiin ilmaisimiin ja suomenkielinen käyttöohje
 • Hälytys: Enintään 6 numeroon, puheluina ja tekstiviesteinä
 • Liitettävien laitteiden maksimimäärät: 32 langatonta ilmaisinta, 2 langallista vyöhykettä (mahdollista asentaa useampi langallinen ilmaisin/vyöhyke), 8 kauko-ohjainta, 16 RDIF-lätkää
 • Sireeni: Sisäänrakennettu
 • Uloslähtöjen määrä: 1, ulkopuolisen laitteen ohjausta varten
 • Toiminnot: Ovi auki -muistutustoiminto, itsetestaustoiminto ja kuorivalvonta
 • Kantomatka keskimäärin (m): noin 30
 • Maksimikantomatka (m): 100, vapaassa tilassa
 • Takuu: 2 vuotta
Kotihalytin.fi -tuotteiden kehitystyö on aloitettu vuonna 2007, tavoitteena, että järjestelmän käyttäminen olisi mahdollisimman helppoa ja vaivatonta. Cito-tuoteperheeseen kuuluu monenlaisia ilmaisimia ja varoittimia, ja niitä voi lisätä erittäin helposti myös jälkeenpäin laitteistoon, mikäli tarpeet muuttuvat. Cito-hälytin on siis joustava ja laajennettavissa. Ja mikä parasta - hälyttimessä ei ole minkäänlaisia kuukausimaksuja! Hälytin toimii sim-kortilla. Halvimmillaan hälytintä voi käyttää prepaid-liittymällä. Prepaid-liittymää tarvitsee ladata kerran vuodessa, jotta se pysyy aktivoituna. Voit siis ladata kerran vuodessa esimerkiksi 5 euroa ja siinä on kaikki kulut, mitä hälyttimestä tulee.
Esitä kysymys
Anna tuotearvostelu
Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:
Postinumero