Lasten työhousut

Käytännölliset lasten työhousut kestävät leikit ja muun puuhastelun! Senttikoossa tilattavat lasten työhousut ovat käytännöllinen valinta pikku apureille vaikka pihatöihin tai muuhun puuhasteluun ulkona. Tyylikkäät ja aikuisten housujen näköiset työhousut lapsille löytyvät valikoimistamme laatuvalmistajilta ja eri malleissa sekä väreissä. Kestävästä materiaalista valmistetut laadukkaat housut sopivat moneen puuhaan, ja niitä löydät myös turvallisuutta lisäävillä heijastinnauhoilla. Nämä housut kestävät railakkaammatkin leikit!

Lasten työhousut ovat kätevä ratkaisu moneen tilanteeseen

Lasten leikeissä vaatteet kuluvat nopeasti, ja siksi niiltä vaaditaankin aivan erityistä kestävyyttä ja muita ominaisuuksia. Lasten työhousuja löytyy nyt valikoimistamme monissa malleissa, käytännöllisillä taskuilla ja vahvistetuilla polvilla. Kestäviä housuja kannattaakin olla eri vuodenaikoihin ja tilanteisiin sopivia, niin että ulkona voi temmeltää joka säässä. Työhousujen käytännöllinen materiaali on erittäin mukava ja kevyt, ja pitkäikäiset housut voivat olla huoletta mukana rajuissakin leikeissä. Valikoimastamme löydät niin talvihousut, riipputaskuhousut, piraattihousut kuin maalarin riipputaskuhousutkin lapsille. Niistä riittää iloa pitkäksi aikaa. Tilaa lasten omat työhousut nyt Taloon.comista edullisesti ja kotiinkuljetuksella!

Tilaa laadukkaat ja pitkäikäiset lasten työhousut nyt Taloon.comista

Lasten työvaatteet sopivat moneen käyttöön, niin avuksi pihatöihin kuin leikkien temmellykseenkin. Ensiluokkaisesta laadustaan tunnetut Blåkläder-työhousut kestävät käytössä ja näyttävät hyvältä. Taloon.comista tilaat myös muut hyödylliset tuotteet niin työhön kuin vapaa-aikaankin, esimerkiksi ensiluokkaiset työkengät laatuvalmistajilta ja kaikkiin tarkoituksiin. Myös aikuisten työhousut hankit kätevästi meiltä, ja miksi et vaikka samalla kertaa tilaisi samanlaiset työhousut niin isälle kuin pojallekin! Taloon.com on apunasi tekemässä arjestasi tehokkaampaa ja kaikin puolin sujuvampaa, joten tervetuloa laatuostoksille!

Lue lisää ▼
Tämän tuoteryhmän tuotteet ovat saaneet asiakkailtamme keskimäärin 5 tähteä. Tuotearvosteluja on 1.
Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:
Postinumero